ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Prijavljen policiji

foto_naga.jpg

FOTO : ilustracija

 

Pedesetsedmogodišnji Ivan K. optužen je da je u novogodišnjoj noći u Kiseljaku s telefona L.V. poslao sebi na mobilni telefon fotografije na kojima je ona naga te od nje tražio seksualne usluge i novac kako takve sadržaje ne bi dalje dijelio. Općinski sud u Kiseljaku potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva ŽSB koje Ivana K. tereti da je počinio kazneno djelo ucjene iz člana 296, stav 1, Kaznenog zakona FBiH.

Prema navodima optužnice, Ivan K. je u noći između 31. prosinca 2020. i 1. siječnja 2021, za vrijeme dok se nalazio u stanu oštećene u Kiseljaku, u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, iskoristio nepažnju L.V. te s njenog mobilnog telefona na svoj mobilni poslao slike na kojima je ona bez odjeće, prenose Nezavisne novine.

Kako se navodi, potom je od oštećene  tražio da mu pruži seksualne usluge i da mu da novac.

Optuženi joj je zaprijetio da će, ako ona tako ne postupi, njene fotografije na kojima je bez odjeće podijeliti na društvenim mrežama i među prijateljima.

Također, u optužnici se dodaje da, kada ona nije postupila po njegovim zahtjevima, odlučio je s nekim osobama podijeliti njene kompromitujuće fotografije.

Naime, kako se navodi u optužnici, Ivan K. je svojim poznanicima A.K. i Ž.V. putem društvenih mreža  poslao dvije fotografije oštećene, na kojima  je ona bez odjeće.

Kako se dalje navodi, potom je oštećena muškarcu koji ju je ucjenjivao  12. siječnja ove godine uplatila novac kako ne bi dalje širio njene fotografije.

Međutim, tu se nije zaustavio pa je i dalje nastavio s ucjenama djevojke čije je fotografije imao.

"Putem Western Uniona oštećena mu je uplatila 100 KM,  da bi potom,  i  pored navedenog postupka oštećene,  nastavio da traži novac",  navodi se u optužnici.

Tada je djevojka odlučila da ucjenjivača  prijavi policiji te je muškarac dalje procesuiran.

"Postupajući tužitelj je u optužnici predložio da se od optuženog oduzme protupravno stečena imovinska korist od 100 maraka", navodi se u  optužnici, pišu Nezavisne. 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17