ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

petrol-uskoplje

Službenici kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno su otkrili izvršitelja krivičnog djela razbojništva nad radnicima benzinske crpke "Petrol" u Gornjem Vakufu-Uskoplju, koje je izvršeno 17. studenog 2014. godine. Razbojništvo su izvršile tri osobe koje su, uz prijetnju automatskom puškom, od radnika crpke oteli dnevni pazar i njegov novčanik.

Suradnjom sa službenicima MUP-a SBŽ Travnik, MUP-a Sarajevske i Zeničko-dobojske županije te Policijskom upravom Konjic, došlo se do saznanja da su mogući izvršitelji osobe s područja Ilidže. Nakon što je provedena kriminalistička obrada nad osobom E.P. (1987.), nastanjen na području općine Ilidža, koji se trenutačno nalazi u pritvoru zbog izvršenja više krivičnih djela razbojništva, isti je u potpunosti priznao izvršenje navedenog krivičnog djela. Također je priznao da su u izvršenju djela s njim sudjelovali i S.S. (1965.), nastanjen na području općine Ilidža, i B.A. (1993.), nastanjen na području općine Zenica.

Protiv osumnjičenih je podnesen izvještaj o izvršenju krivičnog djela Županijskom tužiteljstvu Travnik, priopćeno je iz MUP SBŽ.

(artinfo.ba/ap)

0
0
0
s2sdefault
  • mix pelet
  • ecos 5

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17