ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

zijad-turkovic

Vijeće Apelacijskog odjeljenja Suda BiH danas je Zijadu Turkoviću i drugima izreklo je pravomoćnu presudu kojom je Turkoviću potvrđena kazna od 40 godina zatvora, dok je Milenko Lakić osuđen je na 35 godina.

Članovi ove grupe teretili su se za kaznena djela neovlašteni promet droga, razbojništvo, iznude, pranje novca, ubojstva, pokušaj ubojstva, izazivanje opće opasnosti, te neovlašten promet oružja i vojne opreme, kao i za pljačku 2,4 milijuna KM u Cargo centru Međunarodnog aerodroma u Sarajevu.

Vijeće za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Apelacijskog odjeljenja Suda BiH otpremilo je 1. kolovoza 2014. godine drugostupanjsku presudu od 25. travnja u predmetu Zijad Turković i drugi kojom je odbijena kao neosnovana žalba Tužiteljstva BiH i potvrđena prvostupanjska presuda za Nijaza Zubana i Hilmiju Mašovića i u oslobađajućem dijelu u odnosu na optužene Zijada Turkovića, Muamera Zahitovića i Sašu Stjepanovića.

Istom presudom uvažene su žalbe branitelja optuženih Turkovića, Stjepanovića, Milenka Lakića i Fadila Aljovića, a za Zahitovića u osuđujućem dijelu je ukinuta prvostupanjska presuda Suda od 28. listopada 2013. godine i određeno održavanje pretresa pred vijećem Apelacijskog odjeljenja.

(artinfo.ba/ap)

0
0
0
s2sdefault
  • mix pelet
  • ecos 5

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17