ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Travnik

policija traka

Nakon uhićenja zbog dva silovanja djevojčica u brutalnom zločinu koji je potresao čitavu BiH, uhićenom 16.godišnjaku s područja općine Travnik određen je jednomjeseči pritvor.


Kako drukciji.ba neslužbeno doznaje, policiji se javila majka još jedne djevojčice koja je prijavila pokušaj bludnih radnji sa djetetom.
Policija je zavrila istragu i slučaj sada preuzima Kantonalno Tužiteljstvo u Travniku

Drukčiji podsjeća kako je u jednom od najbrutalnijih slučajeva silovanja u povijesti kantonalnog MUP-a, 28. kolovoza ove godine 16-godišnjak silovao dvije djevojčice od 10 i 11 godina.

Prva majka slučaj je prijavila policiji kada se djevojčica oko 19 sati vratila kući sa vidljivim povredama. Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od kćerke i majke, djevojčicu uputila na pregled u bolnicu, gdje je dežurni liječnik potvrdio navode i zaključio da je riječ o nasilnom spolnom odnosu. Uzevši detaljni opis mladića za kojeg se sumnja da je izvršio silovanje, policija je brzim i učinkovitim operativnim radom u istom naselju pronašla i 16.godišnjaka, čiji su detalji odgovarali navodima majke i djevojčice.

Istoga dana nešto kasnije, još jedna majka javila se policiji i prijavila istog 16-godišnjaka da je silovao njenju 11-godišnju kćerku. Nakon toga je i druga djevojčica prevezena u travničku bolnicu gdje je također konstatirano da je riječ o nasilnom spolnom odnosu.

 

drukciji.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17