× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Ski Mići

BABURAAAAAAAAA.jpg

Prepuni restoran motela "Ski Mići" ugostio je tradicionalnu rakijadu i kobasicijadu na Busovačkoj planini.

Konkurencija je bila vrlo jaka, predstavilo se više od 60 izlagača.

Stručni ocjenivački sud imao je pune ruke posla.

Miroslav Bošnjak Ćiro imao je najbolju šljivovicu,Marijo Topalović bio je drugi a Marijan Katava treći. Kad je u pitanju viljamovka, slavio je Nenad Remić ispred Nikice Pecirepa i Miroslava Bošnjaka.

Najbolju kobasicu imala je Mesna industrija Škoro, čiji je promotor bio Ivan Matić (zet). Škore ponovo imaju vrhunsku kobasicu,ali se i Matić pokazao kao izvrstan maneken za kobasicu. Isto tako, bio je i dobar kušač rakije. Druga najbolja je Marija Topalovića, a treća Kristijana Kajića.

 

ARTINFO.BA

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Ski Mići

BABURAAAAAAAAA.jpg

Prepuni restoran motela "Ski Mići" ugostio je tradicionalnu rakijadu i kobasicijadu na Busovačkoj planini.

Konkurencija je bila vrlo jaka, predstavilo se više od 60 izlagača.

Stručni ocjenivački sud imao je pune ruke posla.

Miroslav Bošnjak Ćiro imao je najbolju šljivovicu,Marijo Topalović bio je drugi a Marijan Katava treći. Kad je u pitanju viljamovka, slavio je Nenad Remić ispred Nikice Pecirepa i Miroslava Bošnjaka.

Najbolju kobasicu imala je Mesna industrija Škoro, čiji je promotor bio Ivan Matić (zet). Škore ponovo imaju vrhunsku kobasicu,ali se i Matić pokazao kao izvrstan maneken za kobasicu. Isto tako, bio je i dobar kušač rakije. Druga najbolja je Marija Topalovića, a treća Kristijana Kajića.

 

ARTINFO.BA

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više