× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • REPORTAŽA SREĆKA STIPOVIĆA

ETRWE53.png

Iako je cijena janjetine žive vage otišla na čak devet konvertibilnih maraka, ovo meso je i dalje najtraženije na travničkoj farmi Vuković. Kako bi nadomjestili nestašicu domaćih janjadi ova farma je nabavila i poznatu francusku pasminu Ile de France koja ima vrsnu kvalitetu mesa..

Ova moderna farma se pored ovaca i janjadi bavi i uzgojem bikova. Veoma je modernizirana tako da mali broj radnika opskrbljuje stoku hranom. Zanimljivo je napomenuti da farma nema problema ni s poskupljenjima hrane za stoku.

Naime, vlasnik Drago Vuković je godinama kultivirao zapuštene njive i livade, te s njih ubirao hranu za stoku. Naravno zapuštene posjede dobivao je besplatno samo da ih uredi i pretvori u kultivirano zemljište.

Još je važno napomenuti da ova farma sve što proizvede može i prodati. Jednostavno tržište ih je prepoznalo kao proizvođača kvalitetnog mesa izuzetno konkurentnog na tržištu BiH.

Više u reportaži Srećka Stipovića:







Notra.ba

 

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski kiseljak - novi 28.6.
  • REPORTAŽA SREĆKA STIPOVIĆA

ETRWE53.png

Iako je cijena janjetine žive vage otišla na čak devet konvertibilnih maraka, ovo meso je i dalje najtraženije na travničkoj farmi Vuković. Kako bi nadomjestili nestašicu domaćih janjadi ova farma je nabavila i poznatu francusku pasminu Ile de France koja ima vrsnu kvalitetu mesa..

Ova moderna farma se pored ovaca i janjadi bavi i uzgojem bikova. Veoma je modernizirana tako da mali broj radnika opskrbljuje stoku hranom. Zanimljivo je napomenuti da farma nema problema ni s poskupljenjima hrane za stoku.

Naime, vlasnik Drago Vuković je godinama kultivirao zapuštene njive i livade, te s njih ubirao hranu za stoku. Naravno zapuštene posjede dobivao je besplatno samo da ih uredi i pretvori u kultivirano zemljište.

Još je važno napomenuti da ova farma sve što proizvede može i prodati. Jednostavno tržište ih je prepoznalo kao proizvođača kvalitetnog mesa izuzetno konkurentnog na tržištu BiH.

Više u reportaži Srećka Stipovića:







Notra.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.