ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
LINIJE OD RUJNA

ryanair.png

Europska aviokompanija Ryanair od rujna ove godine počinje prometovati s Međunarodnog aerodroma u Tuzli i to s ukupno četiri linije tjedna prema dva njemačka grada.

Međunarodni aerodrom u Tuzli i niskobudžetna aviokompanija Ryanair službeno su uspostavili zajedničku suradnju, a benefite će putnici osjetiti već od rujna ove godine, kada je najavljeno prvo polijetanje aviona.

Ravnatelj tuzlanskog aerodroma Esed Mujačić je potvrdio da će Ryanair u samom početku prometovati dva puta tjedno prema Baden-Badenu i isto toliko prema destinaciji Düsseldorf-Weeze u Njemačkoj.

"Prve linije kreću od 2. rujna ove godine, a ova suradnja s Ryanairom je od velikog strateškog značaja za Međunarodni aerodrom u Tuzli, jer nam dolazi još jedna niskobudžetna aviokompanija. Također, ovo će nam nuditi i povećanje broja putnika, od čega će aerodrom, ali i šira društvena zajednica imati koristi", kazao je Mujačić.

Stručni tim europske aviokompanije ranije je izvršio sve neophodne provjere u tuzlanskoj zračnoj luci.

"Oni su provjerili uvjete pod kojima poslujemo, opremu kojom raspolažemo, uz sve ostalo što je bitno za organizaciju letenja. Sve to je prihvaćeno, ocijenivši uvjete pohvalnim. Ova najveća europska niskobudžetna aviokompanija dolazi s tendencijom poslovanja od najmanje pet godina, kao i planiranim širenjem mreže i uvođenjem novih linija", naglasio je Mujačić.

Avionske karte Ryanaira službeno su već u prodaji i to po cijeni od 40 konvertibilnih maraka. Službeno, od rujna ove godine Ryanair će u Tuzli poslovati skupa s aviokompanijom Wizzair.

Klix.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17