ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

magdalena-bogic-novi-nastup

Sinoć je počeo novi dio showa u kojem je žiri birao koji će natjecatelji ići u "Bootcamp", svojevrsni centar za obuku mladih pjevača. Svaki član žirija dalje će voditi jednu od četiri kategorije kandidata, a u svakoj kategoriji nalazi se po šestero pjevača. Žiri se podijelio tako da će Željko Joksimović voditi djevojke, Aleksandra Kovač mladiće, Massimo Savić one starije od 27, a Tonči Huljić grupe. U sinoćnjoj emisiji svoje kandidate birali su Aleksandra i Massimo. Riječ je naravno o emisiji "X Factor Adria".

U "Bootcamp-u" se odabranih 50-ak kandidata bori za 24 stolice, a svaki član žirija ima svoju grupu iz koje mora odabrati samo njih šestero koje će posjesti na stolice. Ukoliko kandidat već sjedi na stolici, to mu ne garantira prolaz jer, ako su stolice popunjene, a mentor odluči za nekoga novoga da je bolji, može nekoga dignuti, a bolji sjeda na njezino ili njegovo mjesto.

Magdalena Bogić iz Jajca koja je prošli put oduševila izvedbom pjesme "Molitva" nastupit će u novoj fazi takmičenja "X Factor Adria", pod nazivom "Bootcamp". Emisija će se prikazati na javnim emiterima FTV (21:10) i RTRS u 22:10 sati.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17