× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Prilog Srećka Stipovića

ibreljić_gnojivo.jpg

 

Mahir Ibreljić iz Busovače prvi je u regionu proizveo peletirano gnojivo od ovčje vune koje ima višestruku namjenu. Za svoju inovaciju dobio je i nagradu i priliku da je izloži na samitu u Pragu i natječe se sa pobjednicima iz 14 država za nagradu od 40 tisuća maraka.

Vidjevši da ovčari s Vlašića, Vranice i šireg regiona bacaju vunu od ovce Pramenke u rijeke, jezera, potoke, vrtače, ili je spaljuju, došao je na ideju da istu peletira i pretvara u visoko kvalitetno organsko gnojivo. Vjeruje da će pronaći ulagača da pokrene proizvodnju visoko kvalitetnog gnojiva koje se u drugim zemljama Europe koristi u poljoprivredi, industriji cvijeća, voćarstvu, gnojidbi jagodičastog voća. Priču donosi Srećko Stipović.

 





NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Prilog Srećka Stipovića

ibreljić_gnojivo.jpg

 

Mahir Ibreljić iz Busovače prvi je u regionu proizveo peletirano gnojivo od ovčje vune koje ima višestruku namjenu. Za svoju inovaciju dobio je i nagradu i priliku da je izloži na samitu u Pragu i natječe se sa pobjednicima iz 14 država za nagradu od 40 tisuća maraka.

Vidjevši da ovčari s Vlašića, Vranice i šireg regiona bacaju vunu od ovce Pramenke u rijeke, jezera, potoke, vrtače, ili je spaljuju, došao je na ideju da istu peletira i pretvara u visoko kvalitetno organsko gnojivo. Vjeruje da će pronaći ulagača da pokrene proizvodnju visoko kvalitetnog gnojiva koje se u drugim zemljama Europe koristi u poljoprivredi, industriji cvijeća, voćarstvu, gnojidbi jagodičastog voća. Priču donosi Srećko Stipović.

 





REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.