ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Brzo i jednostavno

 

HTEronet YouTube.png

Kako bi korisnicima olakšao korištenje svojih usluga i proizvoda i ubrzao proces mnogobrojnih postavki, HT ERONET je postavio čak 22 videa za korisničku podršku na svome službenom YouTube kanalu. Bilo da je riječ o postavkama mobilnog interneta, roaminga, promjene tarifa ili online nadoplati računa, posebna playlista videa odgovara na većinu najčešćih korisničkih pitanja. 


Detaljne video upute pokrivaju većinu najpopularnijih usluga, od tarifa na pretplatu, !hej usluga, do HOME.TV-a, lako ih je pratiti, pauzirati i ponoviti po potrebi, kao i dijeliti prijateljima i rodbini putem linka.


„Svi koristimo YouTube za različite namjene, a često su to recenzije novih uređaja, otkrivanje novih hobija ili traženje uputa za snalaženje među brojim postavkama na pametnim uređajima. Kako se tehnologija neprestano razvija i postavke postaju sve složenije, najčešće se okrećemo upravo YouTubeu kako bismo, na brz i jednostavan način, došli do informacije koja nam je u određenom trenutku najpotrebnija. U HT ERONET-u sustavno radimo na poboljšanju korisničkog iskustva i YouTube je jedna logična karika u tom procesu“, poručili su iz HT ERONET-a.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17