ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Crveni križ

 

Svjetski-dan-mladih.jpg

 

 

Na mladima svijet ostaje i za mlade ovaj svijet treba pripremiti, a tome je posvećen ovaj dan. Važnost mladih angažiranih u nekoj organizaciji posebno se ističe članstvom u Crvenom križu, stoga se Crveni križ Federacije Bosne i Hercegovine nije zaboravio obratiti volonterima, ali i svim mladim u BiH.

"Svjetski dan mladih održava se svake godine 12.08. i predstavlja inicijativu koja slavi kvalitete mladih i prepoznaje izazove sa kojima se današnja omladina suočava.

Obilježavanje Dana mladih je prilika za ukazivanje na njihove potrebe i prava, a ujedno i dan kada slavimo postignuća mladih i ohrabrujemo ih za njihovo aktivno sudjelovanje u društvu.

Ovim putem se također zahvaljujemo svim mladim koji svojim znanjem, idejama i aktivnostima doprinose unaprjeđenju naše organizacije te poboljšanju kvalitete života svih građana.

Dragi mladi, ponosni smo na vas i na vaša postignuća koja nas čine uspješnijim, a našu i vašu budućnost svjetlijom i perspektivnijom.

U nadi i želji da ćete i dalje nastaviti da težite ka boljem razumijevanju i unaprjeđenju svog položaja u društvu svim mladim čestitamo Međunarodni dan mladih", stoji u priopćenju.

 

Kiseljak se može pohvaliti angažiranošću mladih Kiseljačana i Kiseljačanki koji su uvijek spremni odazvati se različitim manifestacijama, turnirima, akcijama - podjednako i onim natjecateljskog kao humanitarnog karaktera. Stoga se i Crveni križ Općine Kiseljak sjetio naše omladine.

 

 

 

 

izvor:chfbih.ba
T.Š.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17