ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Nagradna igra

nova bila dvoriste igra

Portal NovaBila.info u suradnji s Einhell BiH birao je najljepše uređeno dvorište u središnjoj Bosni.

Nagradna igra počela je 11. svibnja i trajala je do  11. lipnja. Pravo sudjelovanja imao je svatko s područja središnje Bosne. Svaki sudionik ovog izbora bio je obvezan ‘lajkati’ Facebook stranice NovaBila.info i Einhell BiH.

Pobjednika su birali pratitelji portala NovaBila.info (Facebook + Instagram) koji su ‘lajkali’ dvorište koje im se sviđa. Ukupni broj glasova je zbroj ‘lajkova’ s Facebooka i Instagrama. Jedini kriterij bio je broj ‘lajkova’ na dvije najpopularnije društvene mreže koji su ostavili pratitelji portala N.vaBila.info

NAGRADA za pobjednika je benzinska kosilica GH-PM 40 P koju poklanja Einhell BiH.

Najviše glasova osvojila je vlasnica iz Maja Škoro iz Kiseljaka sa ukupnim brojem glasova 781 (Facebook: 455, Instagram: 326).

U izboru je sudjelovalo ukupno 21 dvorište iz općina: Travnik, Novi Travnik, Vitez, Fojnica, Kiseljak i Kreševo, dok iz ostalih općina nije bilo zaprimljenih prijava.

Cilj ovog izbora bio je kroz društvene mreže prikazati vrijedne ljude koji svoje slobodno vrijeme iskorištavaju uređujući svoje dvorište. Ovim izborom imali smo priliku vidjeti mnogo lijepih dvorišta te smo uvjereni kako će mnoga od njih nekima poslužiti kao primjer da slično urede i svoj vrt. Hvala Einhellu na partnerstvu i izuzetno vrijednoj nagradi, poručuju organizatori ovog izbora, odnosno redakcija portala NovaBila.info.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17