ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Bugojno

stecci travnik turisti

Tekst: Mevlida Ridžal, Ilustracija

 (FENA) - U većini bosanskohercegovačkih turističkih agencija pronalaze nove mogućnosti organiziranja rada kako bi prevazišli novonastalu situaciju, u kojoj je za sada nemoguće realizirati ranije dogovorena putovanja u inozemstvo.  

Za razliku od proteklih godina, fokus je stavljen na ponudu domaćih turističkih potencijala, kojih na prostoru Bosne i Hercegovine ima u izobilju.

- Pored prirodnih bogatstava, tu su vrhunski hotelski kompleksi, kao i gastronomska ponuda koja je prepoznatljiva u svijetu - navodi direktor turističke agencije "Lambada" iz tog grada Amel Fazlibegović.

Dodaje kako je oblast turizma u BiH pretrpjela ogromne štete tokom pandemije, te da je situacija pred početak ljetne sezone još neizvjesna, te ističe kako je ovo teško vrijeme za sve one koji se bave turizmom.

Po njegovim riječima nadu i optimizam u agenciji, koja postoji od 1998. godine, vide u organiziranju putovanja i ekskurzija na prostoru BiH.   

Kao potencijalne bh. destinacije za koje su zainteresirani na području Bugojna navode se Jajce, Prusac, Livno, Međugorje, Krajina, Visoko, Travnik...

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17