ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
My gift

majcin dan

Pjesma s njegovog novog albuma LUDUS je poklon svim majkama širom svijeta, kojima je ovim putem želio odati svoje poštovanje.

Povodom praznika ''Majčin dan'' koji se obilježava 10. svibnja, Mak Kalem objavljuje spot za pjesmu ''My gift to all mothers''. Pjesma s njegovog novog albuma LUDUS je poklon svim majkama širom svijeta, kojima je ovim putem želio odati svoje poštovanje.

Mak Kalem je kantautor i pjevač, rođen 1.1.1986 godine u Mostaru (BIH). Prvi album ''Sapere aude'' je izdao 2014 godine sa band-om Jester's Play. Nakon svirki i promocije prvog albuma na festivalima u regiji, band je prestao sa radom. Mak nastavlja dalje i piše svoj drugi,odnosno prvi solo album. Album je izdan 2019 godine pod nazivom ''Ludus''. Kao i prvi album, Ludus je snimljen u Zagrebu (LEMON PRODUCTION, NLO studio) travanj/svibanj 2019 godine. Producent albuma je Srđan Sekulović Skansi. ''Ludus'' čini osam pjesama,među kojima je i obrada pjesme Alekse Šantića ''Što te nema''. Mak je uradio prepjev nastojeći što prirodnije adaptirati pjesmu na engleski jezik. 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17