× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Recept

nutella chees

Sastojci:

    250 g mljevenih keksa

    30g kakaa u prahu

    50g maslaca

    400g krem sira

    150g Nutelle

    0,5 l slatkog vrhnja

    40g šećera

    170 g mliječne čokolade

    200 ml slatkog vrhnja

Postupak:

Izmrvite kekse, u njih umiješajte kakao prah, otopljeni maslac te malo slatkog vrhnja. Tu smjesu prstima rasporedite po kalupu za torte i napravite podlogu na koju ćete kasnije nanijeti kremu. U dvije posude rasporedite mješavinu krem sira. U jednu dodajte 0,5l slatkog vrhnja koje ste već prethodno umutili, a u drugu Nutellu. na podlogu od keksa prvo nanesite bijelu kremu, a potom tamnu. Na pari rastopite mliječnu čokoladu i 150ml slatkog vrhnja  i prelijte preko cheesecakea. Slasnu torticu stavite u zamrzivač na minimalno 2 sata i priuštite si poslasticu kakvu zaslužujete.

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Recept

nutella chees

Sastojci:

    250 g mljevenih keksa

    30g kakaa u prahu

    50g maslaca

    400g krem sira

    150g Nutelle

    0,5 l slatkog vrhnja

    40g šećera

    170 g mliječne čokolade

    200 ml slatkog vrhnja

Postupak:

Izmrvite kekse, u njih umiješajte kakao prah, otopljeni maslac te malo slatkog vrhnja. Tu smjesu prstima rasporedite po kalupu za torte i napravite podlogu na koju ćete kasnije nanijeti kremu. U dvije posude rasporedite mješavinu krem sira. U jednu dodajte 0,5l slatkog vrhnja koje ste već prethodno umutili, a u drugu Nutellu. na podlogu od keksa prvo nanesite bijelu kremu, a potom tamnu. Na pari rastopite mliječnu čokoladu i 150ml slatkog vrhnja  i prelijte preko cheesecakea. Slasnu torticu stavite u zamrzivač na minimalno 2 sata i priuštite si poslasticu kakvu zaslužujete.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više