ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
KAKO?

pub19.jpg

U nedjelju, 22. ožujka skromno, u krugu obitelji i okrilju policijskog sata sata organizatori Garage pub kviza proslavili su svoj drugi rođendan i to ni manje ni više već na tri mjesta.

Samo par dana prije početka nevolja oko korone virusa je Liga pub kviza u Caffe Garaži za ovu sezonu, a početak ljetne pauze najavili su nekoliko „opuštajućih“ izdanja. Kako su obećali tako će i biti.

Kada zatvorite ulice i pogledate sve izvještaje o današnjim kolekcijama, krenite prema Garaži, ali ovaj put je stavio virtualnu, jer je večera prvi on-line pub kviz Garage.
Ideja je nastala mnogo ranije, a sama realizacija je stigla u pravom trenutku. Naravno, to je odradio SIK computers, a kako izgleda sve pogled na  www.garage.sik.co.ba.

Prvi kviz na programu je večeras ( ponedjeljak 23.3.2020.) točno u 20:00 h (ovaj put nema kašnjenja), a prvi blok pitanja trajat će do 20:30 kada će biti objavljen drugi blok koji će trajati i 30 minuta, a pogađati treći blok kreće u 21:00 ja traje 30 minuta.

Pravila

garaza kviz on line

Sva tri bloka imaju 15 pitanja u tri teme, a možete poslati odgovore i ostati u kvizu morate točno odgovoriti na prva tri pitanja iz svake grupe.

Do početka kviza može odigrati demo set pitanja koji se neće bodovati, a bodovanje za prvo izdanje je sljedeće:

Bodove u kvizu osvajaju najbrži koji prvi pošalju odgovore i to

5 boda za najbržeg, 4 boda za drugog, 3 bod za trećeg, 2 boda za drugog i jedan za petog. Na četvrto i peto pitanje možete ponuditi netočne odgovore.

Za točno odgovoreno pitanje na 4. pitanje jedan (1) bod osvaja svaki  sudionik koji je odgovorio unutar 30 minuta. Za točno odgovoreno pitanje na 5. pitanje dva (2) bod-a osvaja svaki učesnik koji je odgovorio unutar 30 minuta.

Dakle ako ste prvi poslali odgovore iz jedne grupe i točno odgovorili na svako četvrto i peto pitanje osvojit ćete 14 bodova.

Svi dobri zbrajat će se za ukupni poredak On-line Garage pub lige, organizator će objaviti simbolične nagrade za najbolje pojedince i najkreativnije nadimake za koje vjerujemo da oni neće manjkati.

Za SVA Pitanja, sugestije, pohvale, prodaju i doskočice aktivna Je sam javna Viber grupa čiji veza također možete pronaći na www.garage.sik.co.ba

Idemo, idemo ...

Čuvajte se i #stayhome #nebudibudala #znanjemprotivcorone

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17