• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

sabolic sa studenti

Predstavnici Zajednice hrvatskih studenata „Pleter“ sastali su se s veleposlanikom Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Nj.E. mr.sc. Ivanom Sabolićem u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sarajevu.

Veleposlanik Sabolić pozdravio ideju ove Udruge i utemeljenje ZHS "Pleter" te je izrazio podršku i spremnost na punu suradnju u budućem periodu.

Predsjednik ZHS „Pleter“ Ante Kelavić i članica Andrea Šumić, upoznali su veleposlanika sa dosadašnjim djelovanjem i s budućim planovima Zajednice.

-Na sastanku smo razgovarali o proteklim aktivnostima Zajednice hrvatskih studenata "Pleter", ali i o planovima za buducnost. Veleposlanik Sabolić nam je izrazio podršku i spremnost na suradnju, na čemu smo mu zahvalni. Vjerujemo da ćemo u skorije vrijeme uspostaviti suradnju s gospodarstvenicima, kako bismo intenzivirali naše aktivnosti te pokrenuli projekte koji će dati veliki doprinos u podizanju životnog standarda kod studenata, izjavio je predsjednik ZHS „Pleter“ Ante Kelavić.

Zajednica hrvatskih studenata „Pleter“ okuplja hrvatske studente u Sarajevu. Ciljevi ove Zajednice su bolji studentski standardi, organiziranje edukacijskih, kulturnih i sportskih događaja, suradnja s drugim nevladinim organizacijama i obrazovnim ustanovama, ali i zaštita vlastitih prava i identiteta.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17