× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

kolac jedno jaje

Jede vam se nešto slatko, ali nemate više od jednoga jajeta u frižideru. Ne da vam se do trgovine, a želja za slatkim je jača. Zato imamo super rješenje za vaš problem, a zove se „čudo od jednog jajeta“.

POTREBNI SASTOJCI:

    1 jaje

    10 žlica šećera

    1 šalica ulja

    2 dl mlijeka

    16 žlica brašna

    3 žlice kakaa

    1 prašak za pecivo

KREMA

    5 dl mlijeka

    4 žlice brašna

    1 margarin

    10 žlica šećera

PRIPREMA

  • Umutiti sastojke za koru po redu. Pečenu koru presjeći na dva dijela. Poprskati limunovim sokom i filovati.
  • Krem: Skuhati 5 dl mlijeka sa 4 žlice brašna, sve vrijeme miješati u ohlađeno dodati 1 umućen margarin i 10 žlica šećera.
  • Kolač filovati iznutra i spolja. Ostaviti je na hladnom 1 dan. Prijatno!
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

kolac jedno jaje

Jede vam se nešto slatko, ali nemate više od jednoga jajeta u frižideru. Ne da vam se do trgovine, a želja za slatkim je jača. Zato imamo super rješenje za vaš problem, a zove se „čudo od jednog jajeta“.

POTREBNI SASTOJCI:

    1 jaje

    10 žlica šećera

    1 šalica ulja

    2 dl mlijeka

    16 žlica brašna

    3 žlice kakaa

    1 prašak za pecivo

KREMA

    5 dl mlijeka

    4 žlice brašna

    1 margarin

    10 žlica šećera

PRIPREMA

  • Umutiti sastojke za koru po redu. Pečenu koru presjeći na dva dijela. Poprskati limunovim sokom i filovati.
  • Krem: Skuhati 5 dl mlijeka sa 4 žlice brašna, sve vrijeme miješati u ohlađeno dodati 1 umućen margarin i 10 žlica šećera.
  • Kolač filovati iznutra i spolja. Ostaviti je na hladnom 1 dan. Prijatno!

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više