× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

strica gastro radionica

Ovih dana u vareškom selu Strica održana je radionica na temu tradicionalne gastronomije i zdrave prehrane koja je protekla u radnom i inspirativnom ozračju.

Članice Foruma žena "Strica-Zarudje" srdačno su dočekale sudionike prvog treninga u nizu koji slijedi, u sklopu Alteruralovog projekta "Osnaživanje ruralnih turističkih destinacija oko Sarajeva sa ciljem diversifikacije ruralne ekonomije".

Pored izvrsnih domaćih delicija vareškog kraja, koje smo imali priliku probati, na stolovima su mjesto našle palačinke sa heljdinim brašnom, kao i izvrsna juha od ribe. Predavanje i radionicu je održao poznati bosanskohercegovački kuhar i stručni savjetnik za kvalitetu i sigurnost hrane Hamid Kujraković.

"Za ostavljanje prvog dojma nećete imati drugu priliku", naglasio je Kujraković svom izlaganju.

Nakon uvodnih riječi Olivere Franjić, predsjednice Foruma žena, održano je predavanje, podijeljeno u nekoliko modula, koje je obuhvatilo podizanje svijesti o sigurnosti hrane, prehrambene navike gostiju te kreiranje menija.

U praktičnom dijelu radionice sudionici su se okušali u pripremi tradicionalnih jela na kreativan način, u cilju poboljšanja njihove ponude.

Dojmovi o radionici su vrlo pozitivni i Udruženje Alterural, nositelj projekta, nada se uspješnoj daljnjoj saradnji sa partnerima projekta.

U nastavku pogledajte fotografije i osjetite dašak pozitivnog ozračja sa ove radionice.

{jlex}picasa:114258804164824292576/6403278177709853489{/jlex}

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

strica gastro radionica

Ovih dana u vareškom selu Strica održana je radionica na temu tradicionalne gastronomije i zdrave prehrane koja je protekla u radnom i inspirativnom ozračju.

Članice Foruma žena "Strica-Zarudje" srdačno su dočekale sudionike prvog treninga u nizu koji slijedi, u sklopu Alteruralovog projekta "Osnaživanje ruralnih turističkih destinacija oko Sarajeva sa ciljem diversifikacije ruralne ekonomije".

Pored izvrsnih domaćih delicija vareškog kraja, koje smo imali priliku probati, na stolovima su mjesto našle palačinke sa heljdinim brašnom, kao i izvrsna juha od ribe. Predavanje i radionicu je održao poznati bosanskohercegovački kuhar i stručni savjetnik za kvalitetu i sigurnost hrane Hamid Kujraković.

"Za ostavljanje prvog dojma nećete imati drugu priliku", naglasio je Kujraković svom izlaganju.

Nakon uvodnih riječi Olivere Franjić, predsjednice Foruma žena, održano je predavanje, podijeljeno u nekoliko modula, koje je obuhvatilo podizanje svijesti o sigurnosti hrane, prehrambene navike gostiju te kreiranje menija.

U praktičnom dijelu radionice sudionici su se okušali u pripremi tradicionalnih jela na kreativan način, u cilju poboljšanja njihove ponude.

Dojmovi o radionici su vrlo pozitivni i Udruženje Alterural, nositelj projekta, nada se uspješnoj daljnjoj saradnji sa partnerima projekta.

U nastavku pogledajte fotografije i osjetite dašak pozitivnog ozračja sa ove radionice.

{jlex}picasa:114258804164824292576/6403278177709853489{/jlex}

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više