× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Kiša pokvarila

med-brckoo.jpg

 Kiša koja je gotovo kontinulirano padala u protekla tri mjeseca značajno je umanjila i očekivane količine meda na područiju Brčko Distrikta.

- Jednu trećinu prosječno planiranih količina meda pčelari su do sada mogli izvrcati, jer praktično vremenske prilike nisu dozvoljavale da pčele budu aktivne, te da kroz pašu u košnice unosu dovoljne količine meda - kaže brčanski pčelar Nikola Kerezović i dodaje da je na sto košnica, do prošlog mjeseca trebalo biti bar tona meda, a ovako jedva da ima 300 kilograma.

Inače, najavljena stabilizacija vremenskih prilika i topli dani koji slijede, omogućiće, vjeruju pčelatri, da sezona lipovog meda bude uspješna, te tako, bar donekle, povećaju količine meda koje će se nuditi i na tržištu, odnosno u maloprodaji.

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Kiša pokvarila

med-brckoo.jpg

 Kiša koja je gotovo kontinulirano padala u protekla tri mjeseca značajno je umanjila i očekivane količine meda na područiju Brčko Distrikta.

- Jednu trećinu prosječno planiranih količina meda pčelari su do sada mogli izvrcati, jer praktično vremenske prilike nisu dozvoljavale da pčele budu aktivne, te da kroz pašu u košnice unosu dovoljne količine meda - kaže brčanski pčelar Nikola Kerezović i dodaje da je na sto košnica, do prošlog mjeseca trebalo biti bar tona meda, a ovako jedva da ima 300 kilograma.

Inače, najavljena stabilizacija vremenskih prilika i topli dani koji slijede, omogućiće, vjeruju pčelatri, da sezona lipovog meda bude uspješna, te tako, bar donekle, povećaju količine meda koje će se nuditi i na tržištu, odnosno u maloprodaji.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više