× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • HOTEL CENTRAL

thumbnail_IMG-29d49ceffe2133c45e2c83ad623dd01a-V.jpg

Večeras će u Vitezu, u hotelu „Central“ u organizaciji Udruge kirurga FBiH početi V. Kongres kirurga s međunarodnim sudjelovanjem.

Ovaj događaj okupiti će eminentne stručnjake iz oblasti kirurgije iz Bosne i Hercegovine, regije, kao i mnoge stručnjake iz zemalja Zapadne Europe.

Ovaj Kongres ujedno je i prvi ovakav događaj koji se odvija na teritoriju Srednjobosanske županije, a isti će doprinijeti kako razvoju kirurgije u Srednjoj Bosni, tako i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Nove metode i saznanja koja će biti razmijenjene na ovom Kongresu iznijeti će najkvalitetniji stručnjaci iz oblasti kirurgije.

U razdoblju održavanja Kongresa najavljen je dolazak oko 200 gostiju, specijalista abdominalne, dječije, torakalne, vaskularne, plastično-rekonstruktivne kirurgije, gastroenterologije i ortopedije, a koji će razmjeniti svoja iskustva u radu u cilju unaprjeđenja i kvaliteta rada.

Jedan od glavnih ciljeva Kongresa bit će izrada smjernica za upalne bolesti crijeva, a koje sve češće pogađaju naše stanovništvo i dovode do životno ugrožavajućih akutnih stanja.

Podršku Kongresu najavili su Liječnička komora SBŽ/ŽSB, Liječnička komora ZDŽ sa svojim partnerima, te niz drugih strukovnih organizacija.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.