× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Kiseljak

 rsz_11grupna-cariatas.jpg

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog naroda sabora BiH dr. Dragan Čović i tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas posjetili su danas Dom za starije i nemoćne Dr. Ivan Evanđelist Šarić u Kiseljaku točnije u mjestu Lug.

U izaslanstvu su bili i brojni stranački dužnosnici, Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH i članica Predsjedništva HDZ-a BiH i Mladen Mišurić Ramljak načelnik općine Kiseljak, kao i načelnici i gradonačelnici izabrani ispred HDZ-a BiH.

Izaslanstvo je dočekao vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski u miru.

Iz Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije upoznali su brojno izaslanstvo s dinamikom radova te aktualnim izazovima. Istaknuto je kako radovi na ovom projektu ulaze u završnu fazu.

336179792_722197536276219_6282679398421502463_n.jpg

Vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, zahvalio se predsjedniku Čoviću i Milasu ispred Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i svima onima koji su pomagali ovaj projekt od samih početaka. Potrebno je još rada i truda kako bi se ovaj projekt u potpunosti priveo kraju i stavio na raspolaganje ljudima na području Vrhbosanske nadbiskupije, istaknuto je.

Predsjednik Čović i ranije je obilazio ovo gradilište, te je danas s okupljenim izaslanstvom iskazao daljnju podršku pri završetku ovog iznimno važnog projekta,priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Državni tajnik RH Zvonko Milas je u pratnji načelnika Općine Kiseljak Mladena Mišurića Ramljaka posjetio i gradilište nove zgrade doma zdravlja.Radovi su u poodmakloj fazi, a velik dio sredstava osigurao je upravo Središnji državni ured za Hrvate izvan RH.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.