× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Ministarstvo obrane

 mobih-prijateljstva.jpg

Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine će u petak, 17. ožujka 2023. godine, objaviti oglas za prijem 440 djevojaka i mladića u profesionalnu vojnu službu u Oružane snage BiH, sa rokom prijave 30 dana od dana objavljivanja na službenoj web-stranici Ministarstava obrane BiH, što će ovoj populaciji osigurati stalan i siguran posao, profesionalnu karijeru i mogućnost napredovanja u Oružanim snagama BiH.

Radi se o formacijskim mjestima u Oružanim snagama BiH koja se popunjavaju kandidatima iz reda sva tri naroda u BiH, kao i iz reda ostalih.

Ministarstvo obrane BiH na ovaj način pruža mogućnost i pogodnost mladićima i djevojkama u BiH, koji ispunjavaju uvjete i budu odabrani kroz objektivan i transparentan proces prijema, da imaju izazovan posao sa sigurnom plaćom i mogućnost kontinuiranog profesionalnog razvoja i napredovanja u  karijeri u Oružanim snagama BiH.

Na oglas se mogu prijaviti mladići i djevojke koji imaju završenu srednju školu 3. i 4. stupnja, da nisu mlađi od 18 godina, niti stariji od 27 godina i da ispunjavaju uvjete oglasa raspisanog za određeno formacijsko mjesto.

Potrebne informacije i obrasce za prijavu kandidati će moći preuzeti na službenoj internet stranici Ministarstva obrane BiH (www.mod.gov.ba) ili osobno dobiti od centara za regrutiranje i tranziciju. 

Testiranja kandidata će se obaviti u centrima za regrutovanje u: Sarajevu - kasarna "Rajlovac“, Banjoj Luci - kasarna "Kozara", Čapljini - kasarna "Božan Šimović" i Tuzli - vojna baza "Aerodrom Dubrave".

Nakon završenih testiranja, Komisija za izbor će obaviti intervju sa najuspješnijim kandidatima i, nakon završenog intervjua, izvršiti izbor i predložiti ministru obrane BiH kandidate za upućivanje na osnovnu vojničku obuku.

Kandidati koji uspješno završe osnovnu vojničku obuku primaju se u vojnu službu u početnom činu vojnika na formacijska mjesta na koja budu izabrani u procesu prijema, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH. 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.