× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • SERVISNE INFORMACIJE

20225BIHAMK

Na putevima u Bosni i Hercegovini prometuje se po pretežno mokrom kolniku, zbog kiše u nižim, te mjestimično snijega u višim predjelima. U pojedinim dijelovima upozorava se i na jak vjetar, kao i na povećanu opasnost od odrona.

Na dionicama Glamoč - Mlinište i Novi Travnik - Bugojno (Rostovo) magla i niska naoblaka znatno smanjuju vidljivost.

Zbog učestalih odrona izdvajaju se putevi Bugojno - Kupres, Rogatica - Ustiprača, Turbe - Karanovac, Bihać - Srbljani - Bosanska Krupa, Živinice - Kladanj - Olovo, Jajce - Banja Luka i Trnovo - Foča, kao i prevoje Makljen (Prozor - Uskoplje) i Rostovo (Novi Travnik - Bugojno).

Sporije zbog radova tijekom dana prometuje se na magistralnom putu Jablanica-Mostar (kod restorana „Zdrava voda“), kao i na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), zatim na skretanju za Orahovicu na području Konjica, te na raskrsnici u Kalesiji.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu M-6 (Ljubinje-Trebinje) promet je prekinut i preusmjeren na alternativne pravce.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Napominje se da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno do 1. travnja bez obzira na vremenske uvjete, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.