× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • KISELJAČANI

IMG_7801.JPG

Nakon velike božićno-novogodišnje pauze večeras je u Caffe Pizzeriji Milano u Novom Travniku održana prva polufinalna večer pub kviza, a za mjesto u finalu borile su se ekipe "Pohovani sladoled", "Darun strašni" i "Kalifornijske gliste"..

Prepuni Milano dokaz je da su se kvizoljupci zaželjeli kviza i "teških pitanja"!

IMG_7794.JPG

Prvu večerašnju kategoriju odabrala je ekipa "Darun Strašni", a radilo se o kategoriji Film. Već na prvom pitanju ova je ekipa odlučila iskoristiti jocker blokade, te su jedino oni odgovarali na zadano filmsko pitanje.

IMG_7780.JPG

Ipak, pitanje se ispostavilo kao teško, te nisu osvojili nijedan bod od mogućih 6.

Drugu večerašnju kategoriju odabrala je ekipa "Pohovani sladoled", a odabrali su Geografiju. Upravo je u ovoj kategoriji viđena prva večerašnja 6, a osvojila ju je ekipa iz Kiseljaka, "Kalifornijske gliste".

IMG_7795.JPG

Bitno je istaknuti kako je i ekipa "Pohovani sladoled" iskoristila jocker blokade na prvom pitanju, no kao i Darun "osvojili" su 0.

"Kalifornijske gliste" potom odabiru Sport i na drugom pitanju sjajno koriste jocker blokade jer su s točnim odgovorom osvojili maksimalnih 6 bodova. Ista ekipa je i na prvo sportsko pitanje osvojila 6 bodova, te su tako dali do znanja drugim ekipama da im neće biti lako u "okršaju" za finale.

Šest bodova u sportu osvojila je i ekipa "Pohovani sladoled", a posljednja kategorija prije pauze bila je Povijest. U ovoj su kategoriji Darun i Kalifornijske osvojili novih 6 bodova.

Prva premetaljka večeri sastojala se od izmiješanih slova, a traženi pojam bila je ISKAZNICA. Najbrži "marker i ploča" bila je ona ekipe Daruna, te su osvojili 3 dodatna boda.

IMG_7797.JPG

Na pauzi su svi natjecatelji nagrađeni pizzom Milana, a publika je također imala priliku osvojiti neke od nagrada sponzora QuizneyLand-a i kviza u Milanu.

Nakon prvog dijela vodila je ekipa "Kalifornijske gliste" sa 49 bodova, "Darun strašni" je bio na 37, a "Pohovani sladoled" na 25 bodova.

Nakon pauze uslijedio je kvizaški spektakl i uzbuđenje do posljednjeg pitanja.

Nakon pauze prva odabrana kategorija bila je Random, a "Pohovani sladoled" bilježi sjajnih 12 bodova nakon što su odlično iskoristili jocker x2 čime su se vratili u igru. Odmah sljedeće pitanje "udarac uzvraća" "Darun strašni" s također 12 bodova uz pomoć jockera x2, te su se na taj način približili vodećoj ekipi iz Kiseljaka.

IMG_7798.JPG

Međutim, Kaliforijske su odmah potom osvojile 6 bodova.

Posljednja kategorija za večeras bila je Glazba, a vrijedi izdvojiti 6 bodova ekipe "Pohovani sladoled". Posljednji jocker večeri, onaj x2 iskoristila je ekipa "Kalifornijske gliste", no morali su se zadovoljiti sa samo 4 boda jer su i preostale ekipe ponudile točan odgovor.

Posljednja premetaljka večeri sastojala se od pojma koji je "iza sebe krio" ime i prezime, a "Darun strašni" je ponovno bio najbrži, te su prepoznali da je traženi pojam RONALD REAGAN.

IMG_7800.JPG

Bitno je naglasiti da nijedna ekipa večeras nije osvojila 2 dodatna boda za sva točno odgovorena pitanja iz jedne kategorije, a vrijedi istaknuti i potez ekipe "Darun strašni" koja je zbog jednog pogrešnog slova priznala odgovor ekipe "Kaliforijske gliste" što je na kraju možda i odlučilo pobjednika.

Kao trećeplasirana ekipa našla se ekipa "Pohovani sladoled" sa 66 bodova, a drugo mjesto osvojila je ekipa "Darun strašni" sa 81 bodom. Dva boda više od njih osvojila je ekipa "Kaliforijske gliste" čime su postali prva ekipa treće sezone pub kviza u Milanu koja se plasirala u finale.

IMG_7808.JPG

Foto: "Darun strašni"

IMG_7804.JPG

Foto: "Pohovani sladoled"

Novo polufinale je na rasporedu već sljedećeg ponedjeljka od 20 sati, stoga ne čekajte nego pravac Milano!

IMG_7778.JPGIMG_7792.JPGIMG_7787.JPGIMG_7785.JPGIMG_7791.JPGIMG_7784.JPGIMG_7789.JPGIMG_7786.JPGIMG_7779.JPGIMG_7781.JPG

Notra.ba

 

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • KISELJAČANI

IMG_7801.JPG

Nakon velike božićno-novogodišnje pauze večeras je u Caffe Pizzeriji Milano u Novom Travniku održana prva polufinalna večer pub kviza, a za mjesto u finalu borile su se ekipe "Pohovani sladoled", "Darun strašni" i "Kalifornijske gliste"..

Prepuni Milano dokaz je da su se kvizoljupci zaželjeli kviza i "teških pitanja"!

IMG_7794.JPG

Prvu večerašnju kategoriju odabrala je ekipa "Darun Strašni", a radilo se o kategoriji Film. Već na prvom pitanju ova je ekipa odlučila iskoristiti jocker blokade, te su jedino oni odgovarali na zadano filmsko pitanje.

IMG_7780.JPG

Ipak, pitanje se ispostavilo kao teško, te nisu osvojili nijedan bod od mogućih 6.

Drugu večerašnju kategoriju odabrala je ekipa "Pohovani sladoled", a odabrali su Geografiju. Upravo je u ovoj kategoriji viđena prva večerašnja 6, a osvojila ju je ekipa iz Kiseljaka, "Kalifornijske gliste".

IMG_7795.JPG

Bitno je istaknuti kako je i ekipa "Pohovani sladoled" iskoristila jocker blokade na prvom pitanju, no kao i Darun "osvojili" su 0.

"Kalifornijske gliste" potom odabiru Sport i na drugom pitanju sjajno koriste jocker blokade jer su s točnim odgovorom osvojili maksimalnih 6 bodova. Ista ekipa je i na prvo sportsko pitanje osvojila 6 bodova, te su tako dali do znanja drugim ekipama da im neće biti lako u "okršaju" za finale.

Šest bodova u sportu osvojila je i ekipa "Pohovani sladoled", a posljednja kategorija prije pauze bila je Povijest. U ovoj su kategoriji Darun i Kalifornijske osvojili novih 6 bodova.

Prva premetaljka večeri sastojala se od izmiješanih slova, a traženi pojam bila je ISKAZNICA. Najbrži "marker i ploča" bila je ona ekipe Daruna, te su osvojili 3 dodatna boda.

IMG_7797.JPG

Na pauzi su svi natjecatelji nagrađeni pizzom Milana, a publika je također imala priliku osvojiti neke od nagrada sponzora QuizneyLand-a i kviza u Milanu.

Nakon prvog dijela vodila je ekipa "Kalifornijske gliste" sa 49 bodova, "Darun strašni" je bio na 37, a "Pohovani sladoled" na 25 bodova.

Nakon pauze uslijedio je kvizaški spektakl i uzbuđenje do posljednjeg pitanja.

Nakon pauze prva odabrana kategorija bila je Random, a "Pohovani sladoled" bilježi sjajnih 12 bodova nakon što su odlično iskoristili jocker x2 čime su se vratili u igru. Odmah sljedeće pitanje "udarac uzvraća" "Darun strašni" s također 12 bodova uz pomoć jockera x2, te su se na taj način približili vodećoj ekipi iz Kiseljaka.

IMG_7798.JPG

Međutim, Kaliforijske su odmah potom osvojile 6 bodova.

Posljednja kategorija za večeras bila je Glazba, a vrijedi izdvojiti 6 bodova ekipe "Pohovani sladoled". Posljednji jocker večeri, onaj x2 iskoristila je ekipa "Kalifornijske gliste", no morali su se zadovoljiti sa samo 4 boda jer su i preostale ekipe ponudile točan odgovor.

Posljednja premetaljka večeri sastojala se od pojma koji je "iza sebe krio" ime i prezime, a "Darun strašni" je ponovno bio najbrži, te su prepoznali da je traženi pojam RONALD REAGAN.

IMG_7800.JPG

Bitno je naglasiti da nijedna ekipa večeras nije osvojila 2 dodatna boda za sva točno odgovorena pitanja iz jedne kategorije, a vrijedi istaknuti i potez ekipe "Darun strašni" koja je zbog jednog pogrešnog slova priznala odgovor ekipe "Kaliforijske gliste" što je na kraju možda i odlučilo pobjednika.

Kao trećeplasirana ekipa našla se ekipa "Pohovani sladoled" sa 66 bodova, a drugo mjesto osvojila je ekipa "Darun strašni" sa 81 bodom. Dva boda više od njih osvojila je ekipa "Kaliforijske gliste" čime su postali prva ekipa treće sezone pub kviza u Milanu koja se plasirala u finale.

IMG_7808.JPG

Foto: "Darun strašni"

IMG_7804.JPG

Foto: "Pohovani sladoled"

Novo polufinale je na rasporedu već sljedećeg ponedjeljka od 20 sati, stoga ne čekajte nego pravac Milano!

IMG_7778.JPGIMG_7792.JPGIMG_7787.JPGIMG_7785.JPGIMG_7791.JPGIMG_7784.JPGIMG_7789.JPGIMG_7786.JPGIMG_7779.JPGIMG_7781.JPG

Notra.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.