× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Uspješno priveden kraju

labudi.jpg

Završen je malonogometni turnir u Bilalovcu.

Kao i u Podastinju, titulom se okitila ekipa MNK Crni labud Ilijaš. U finalu su savladali ekipu Caffe Era/Se-Pal , koja je nastupila bez Kahvedžića i Radmilovića.

Treće mjesto pripalo je ekipi Elektros, koja je najugodnije iznenađenje turnira.U susretu za treće mjesto savladali su CPU Štampariju.

Najbolji igrač je Sabahudin Petak, najbolji vratar Haris Čakić,obojica iz pobjedničke ekipe. Najbolji strijelac je Emir Alispahić iz CPU Štamparije.

Nakon turnira druženje je nastavljeno uz glazbu uživo, a organizirana je i bogata tombola.

Organizatori su zadovoljni ovogodišnjim izdanjem, te poručuju kako će se naredne godine potruditi podići sve na još višu razinu.

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Uspješno priveden kraju

labudi.jpg

Završen je malonogometni turnir u Bilalovcu.

Kao i u Podastinju, titulom se okitila ekipa MNK Crni labud Ilijaš. U finalu su savladali ekipu Caffe Era/Se-Pal , koja je nastupila bez Kahvedžića i Radmilovića.

Treće mjesto pripalo je ekipi Elektros, koja je najugodnije iznenađenje turnira.U susretu za treće mjesto savladali su CPU Štampariju.

Najbolji igrač je Sabahudin Petak, najbolji vratar Haris Čakić,obojica iz pobjedničke ekipe. Najbolji strijelac je Emir Alispahić iz CPU Štamparije.

Nakon turnira druženje je nastavljeno uz glazbu uživo, a organizirana je i bogata tombola.

Organizatori su zadovoljni ovogodišnjim izdanjem, te poručuju kako će se naredne godine potruditi podići sve na još višu razinu.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više