× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Foto

advent kis djeca ana 21

Foto: Zaigrani kutak/Progam za djecu

{source}<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fartinfo.kiseljak%2Fvideos%2F1191453564597982%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>{/source}

Bogat kulturno- zabavni program za sve naraštaje Kiseljačana

      Općina Kiseljak uz podršku sponzora i ove će godine svojim sugrađanima nizom različitih sadržaja uljepšati vrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana. Advent u Kiseljaku i ove godine donosi mnoštvo kulturnih i zabavnih sadržaja u kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe. Počeo je u nedjelju na Trgu kneza Radoje programom za najmlađe, uz animatore Zaigranog kutka te nastup  benda Tregeri.

 Na programu druge nedjelje  Adventa u Kiseljaku  je predstava „Piđama za šestero“  u izvedbi GKM iz Viteza, a nakon predstave u Hrvatskom domu, zabava se nastavlja na Gradskome trgu, gdje će  dane vikenda obilježiti nastupi nekoliko bendove, uključujući i framaški bend, Epicentar te Balašević tribute band Tajni gaz. Nedjelja je opet rezervirana za najmlađe i njihov Dječji dan. S Božićnim kvizom  počinje program treće nedjelje Adventa u Kiseljaku, a nastavlja u subotu već tradicionalnom Božićnom bajkom koju pripremaju članice Udruge „Kiseljački dišpet“.

pl-advent-kis-21.jpg

 

 Kraj programa treće nedjelje adventa rezerviran je za nastup gostiju iz Lašvanske doline, Limene glazbe i vokalnog sastala Lašvanske dive iz Nove Bile.  Program se četvrte nedjelje adventa nastavlja  već tradicionalnom izložbom HHD „Napredak“  „U susret Božiću“, nastupima folklornih društava koja djeluju u Kiseljaku, koncertom zbora Adoro u župnoj crkvu u Lepenici te ribarskom večeri i nastupom  članova Plesnog kluba LDF Kiseljak. Za sam kraj organizatori su pripremili izložbu Pere Dadića uz narodne napjeve božićnih pjesama u staroj crkvi u Gromiljaku, još jedan red zabave za najmlađe uz animatore, te nastup braće Bralić. Adventski program u Kiseljaku završava 22. prosinca Božićnim sajmom i priredbom koju na Gradskom trgu kneza Radoje pripremaju učenici Osnovne škole Kiseljak.

Uz bogat kulturni i zabavni program, posjetitelji imaju priliku uživati u različitim delicijama, od kuhanog vina do kolača koje im na petnaestak štandova nude njihovi sugrađani . U popularnim kućicama mogu kupiti i prigodne ukrase i druge predmete ta tako pomoći potrebitima i različitim udruženjima koja djeluju u Kiseljaku.  

 {source}<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fartinfo.kiseljak%2Fvideos%2F1347336349031177%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>{/source}

 

Artinfoo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.