× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • Potpisan ugovor

kastela kis ugovor

 

Projekt je trenutno u provedbi, a obuhvaća podizanje energetske učinkovitosti zamjenom postojećih rasvjetnih tijela

 

Grad Kaštela na čelu s gradonačelnikom Denisom Ivanovićem i načelnik prijateljske Općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak, potpisali su ugovor o financiranju unaprjeđenja kvalitete javne rasvjete i podizanja ekoloških standarda na području Kaštela i Kiseljaka. Naime, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, sredinom srpnja ove godine, objavilo je Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za Program poticanja prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice. Nakon prijave na javni poziv, Ministarstvo je donijelo Odluku o odabiru projekta Grada Kaštela i općine Kiseljak koji iznosi više od 300.000 KM, dok se ministarstvo obvezuje sufinancirati iznos od 180 tisuća kuna.

mladen-kastela-ugovor.jpg

 

"Potpisivanje ovog ugovora je i praktični dio izvrsne suradnje s Općinom Kiseljak s kojom Grad Kaštela ima potpisanu Povelju o prijateljstvu. Radi se o energetskom unaprjeđenju kojeg mi ionako već provodimo od početka godine, pa smo iskoristili priliku prijaviti se na poziv Ministarstva i tako osigurati dio sredstava" kazao je Ivanović.

Mladen Mišurić Ramljak zahvalio je Ivanoviću na njegovanju dugogodišnjeg prijateljstva između Kiseljaka i Kaštela, te naglasio da je ovo sjajna prilika za produbljivanje prijateljskih odnosa na onoj praktičnoj razini.

Projekt je trenutno u provedbi, a obuhvaća podizanje energetske učinkovitosti zamjenom postojećih rasvjetnih tijela za one ekonomičnije tako da bi sve ulice s javnom rasvjetom do kraja ove godine trebale dobiti kvalitetniju i ekonomičniju javnu rasvjetu.

 

Artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.