× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • od 22. listopada

245102829_107085528417789_4795204956326389504_n.jpg

Općina Travnik podržava razvoj biznisa i svojim brojnim aktivnostima na tom polju kreira poticajno okruženje za poduzetnike. Njihova misija je biti lider u razvoju i podršci IT sektoru, te mjesto susreta, umrežavanja i razmjene vaših ideja iz ove oblasti. Upravo će Travnik od 22. do 24. listopada postati mjesto prvog It. Reeboot sajma održanog u Srednjobosanskoj županiji.

Najnovija aktivnost u tom pravcu upravo je organizacija it.reboot-a, prvog IT sajma u SBŽ u okviru kojeg vam nude mogućnost da predstavite svoje biznis ideje, inovativne pristupe rješavanju problema, startupe, aplikacije, te druge proizvode i usluge. IT.reboot je izuzetna prilika i da se povežete s ljudima iz IT industrije, razmijenite iskustva, ideje i ostvarite suradnju na obostrano zadovoljstvo.

IT.reboot nije samo mjesto održavanja konferencije, povezivanja i edukacije, nego događaj kojim žele zajedno graditi budućnost Travnika. Zajedno s njima suočite se i vi s izazovima.
 
Sajam je u organizaciji Centra za edukaciju mladih, BeeZone Biznis Inkubatora i Općine Travnik, a sajam je podržalo i Ministarstvo gospodarstva SBŽ-a. Generalni pokrovitelj je BH Telecom.
 
artinfo.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.