ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
BIHAMK

bihamk 

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Zbog sanacijskih radova u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, tijekom dana prometuje se naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima, dok je u noćnim satima (23:00-04:30 sati) promet u tunelu obustavljen.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Povodom održavanja penjačkog festivala, “Drill and Chill Festival”, na lokaciji kanjona “Tijesno” (u blizini rafting slalom staze), do 18.09. svakodnevno od 11 do 11:45 sati obustavlja se promet na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Sanacijski radovi izvode se u mjestu Donja Golubinja na dionici Zenica-Žepče, zbog čega tijekom dana dolazi do usporenog prometovanja, kao i na dionici magistralnog puta Konjic-Ovčari, gdje se tijekom dana promet odvija naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet..

Usporeno, zbog radova, promet teče i na putnim pravcima Grude-Ljubuški i Stolac-Hutovo.

Na graničnim prijelazima povremeno dolazi do pojačanog prometa vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

IZMJENE U REŽIMU PROMETA:

MAGISTRALNI PUTEVI:
M-4
Tuzla-Kalesija,zbog radova u tunelu Čaklovići promet se u vremenu od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, dok putnička vozila iz smjera Kalesije prometuju obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se usmjeravaju na alternativni pravac preko Dubrava.
M-6
Grude-Ljubuški (izlaz iz Gruda) zbog izgradnje kružnog toka prometuje se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.
M-16
Livno-Šuica (Stežanj-Trivunova krivina), zbog izvođenja radova na izgradnji trake za spora vozila prometuje se jednom trakom naizmjenično, uz moguće povremene kraće obustave.
M-17
Zenica-Žepče (Donja Golubinja) , izvode se radovi na sanaciji asfaltnog kolnika. Prometuje se usporeno u zoni izvođenja radova.
Konjic-Jablanica, zbog radova u tunelu Crnaja tijekom dana promet se odvija naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) promet je u tunelu obustavljen.
Buna-Tasovčići, zbog izgradnje mosta Počitelj prometuje se usporeno.
Drivuša, izvode se radovi na izgradnji pristupnog puta za most “Drivuša” sa privremenim priključkom na magistralni put M-17. Promet teče usporeno u zoni izvođenja radova.
M-17.3
Hutovo-Stolac, zbog radova u mjestu Cerovica prometuje se naizmjenično, jednom trakom.
M-18
Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje, zabranjen je promet za teretna vozila.

REGIONALNI PUTEVI
R-415 Jezero-Šipovo, zbog sanacijskih radova moguće su povremene obustave prometa od 07 do 17 sati, po potrebi, u trajanju do jedan sat.
R-425 Tromeđa-Čapljina, zbog izvođenja radova prometuje se sporije uz moguće povremene obustave.
R-426 Hutovo-Ravno (Velja Međa-Trnčina), zbog izvođenja radova prometuje se jednom trakom naizmjenično uz moguće povremene obustave.
R-445 Kakanj-Visoko, zbog izvođenja sanacionih radova na dionici od BP„Mušinbegović do BP „HIFA“ promet se odvija usporeno-jednom trakom.
Semizovac-Ilijaš, (most na rijeci Bosni-Malešići-Stari Ilijaš), zbog izvođenja sanacijskih radova prometuje se usporeno-jednom trakom.
R-458 Površnica-Lopare-Čelić, promet teretnih vozila preusmjeren je na put Lopare-Priboj-Banj Brdo.
R-460 Gradačac-Gračanica (Srnice Gornje-Doborovci), zbog izvođenja radova prometuje se jednom trakom naizmjenično.
R-466 Ćatići-Kraljeva Sutjeska, zbog radova na izgradnji mosta preko rijeke Trstionice u Kraljevoj Sutjesci putnička vozila prometuju jednom trakom naizmjenično, dok se teretna vozila preusmjeravaju na dionicu Kakanj-Tršće-Ponijeri.

SARAJEVSKA ŽUPANIJA

-Zbog održavanja sportske manifestacije „Plavi krug 1921-2021“, danas u vremenu od 19 do 20:10 sati, dolazit će do etapnih obustava prometa u ulicama: Zvornička, Azize Šaćirbegović, Franje Račkog, Koste Hermana i Topal Osman paše.
- U svrhu provođenja pilot-projekta pretvaranja dijela prometnice u pješačku zonu obustavlja se promet u ulici Rustempašina (od raskrsnice sa ulicom Ibrahima Ljubovića do ulaska u autobusni terminal Ilidža) svakog petka od 17 do 24 sata, svake subote i nedjelje od 00 do 24 sata i svakog ponedjeljka od 00 do 05 sati.
- Zbog sanacijskih radova obustavlja se promet u ulici Skendera Kulenovića (Vogošća) od spoja sa magistralnim putem M-18 do spoja sa ulicom Remzije Veje u dužini od 90 metara.
- Zbog sanacijskih radova u vremenu od 07 do 17 sati, obustavlja se promet u ulici Marka Marulića.
- Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže u ulici dr.Halid bega Hrasnice, promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.
- Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacijske mreže, obustavlja se promet u ulici Jukićeva.
- Zbog izvođenja sanacijskih radova usporeno se prometuje u ulicama: Alifakovac, Veliki Alifakovac, Maguda, Megara, Maršala Tita, Zaima Šarca, Čadordžina, Zaima Šarca, Hamdije Kreševljakovića, Tepebašina, Zlatnih Ljiljana (Hadžići) i Skenderpašina.

MOSTAR
-Zbog radova za promet je zatvoren dio ulice Kralja Tomislava (Avenija), od raskrsnice ulica Rudarska i Kneza Višeslava-vrh Avenije do raskrsnice sa ulicom Stjepana Radića, priopćeno je iz IC BIHAMK-a.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17