ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Simbolična 1KM mjesečno

rtv-herceg-bosne-810x546.jpg

Oko 20 posto korisnika odlučilo je dobrovoljno uz račune za električnu energiju uplaćivati dodatnu 1 konvertibilnu marku, i na taj način podržati rad RTV Herceg Bosne.

"Nakon što su naši potrošači, uz račune za utrošenu električnu energiju dobili izjave o dobrovoljnom pristanku da im se uz račun za utrošenu energiju fakturira i 1 KM dobrovoljnog priloga za RTV HB, do prvog fakturiranja potvrdno se izjasnilo cca. 20 posto naših kupaca", rekla je glasnogovornica Elektroprivrede HZHB Marija Buntić.

Potpisane izjave potrošači uglavnom dostavljaju u poslovnice Elektroprivede prilikom plaćanja računa.

"I svakim danom pristiže sve veći broj potpisanih izjava, tako da još uvijek nemamo konačne pokazatelje. S obzirom na zaštitu osobnih podataka naših kupaca, broj potpisanih izjava vodimo u odnosu na broj mjernih mjesta, te ne raspolažemo podatcima radi li se o fizičkim ili pravnim osobama koje su potpisale izjave", dodala je.

Prema podacima portala "Bljesak", JP Elektroprivreda HZHB nezvanično opslužuje oko 185.000 korisnika. S obzirom da se, prema riječima glasnogovornice Buntić, za doniranje 1KM izjasnilo oko 20 posto korisnika, njih oko 37 tisuća odlučilo je podržati rad ove radio-televizije koja nema zakonsko pravo prikupljati RTV taksu te su odlučili potražiti dobrovoljne priloge.

Ideju kako finacsijski ojačati iznio je na zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora prvi čovjek HDZ-a, Dragan Čović rekavši kako ''jedna marka za hrvatsku obitelj ne znači puno, ali znači razvoju televizije Herceg-Bosne''. S njom bi se, kazao je tada, osnažila televizija sadržajno i kadrovski.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17