× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Koncert u Kiseljaku

lana hamza

Sarajevska umjetnica i pjevačica Lana Hamza sa svojim bendom već više od petnaest godina zabavlja vjernu publiku širom BiH. Osim u sarajevskim klubovima, sastav „Lana Hamza i Band”, nastupao je i u klubovima u Australiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji ali i u Kiseljaku na manifestaciji Ladies night.

Ove godine, ova dugogodišnja manifestaciju koju je udruga Arka organizirala i u Busovači, Kreševu i Vitezu u Kiseljaku će biti proširena i na muškarce. Naime, događaj nazvan "Ladies & Gentlemen Night" bit će upriličen u petak, 30.srpnja.

 

Na Trgu kneza Radoje će nastupiti poznata novosadska grupa "The Frajle" a koncert je besplatan za sve. Prije nego "Frajle" preuzmu pozornicu, sve nazočne će od 20:00 zabavljati Lana Hamza s bendom.

 

{source}<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flanahamza.official%2Fposts%2F2798894430147577&show_text=true&width=500" width="500" height="536" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>{/source}

Organizatori, udruga Arka, su pripremili brojna iznenađenja od posebnih šankova za žene i muškarce, kabine za slikanje te bogate ponude hrane i pića.

Glavni pokrovitelj manifestacije je Općina Kiseljak a istu su podržali i Sarajevski kiseljak, JP Elektroprivreda HZ HB, HT Eronet te brendovi Diageo i Karlovačko.

Inače, u petak na dan koncerta, parking pored Trga neće biti dostupan za osobna vozila stoga se svim gostima preporučuje parkirati negdje prije. Tkođer, napominjemo kako će za promet biti blokirani i pristupni putevi istom (svaki dan os 18 sati).

Javnih parkinga ima u novom naselju stambene zgrade), preko puta stadiona, kod pošte....

 frajle-koncert.jpg

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.