ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SERVISNE INFORMACIJE

medjunarodni_granicni_prelaz_doljani.jpg

Na putevima u Bosni i Hercegovini u jutarnjim satima pojačana je frekvencija vozila, pa se vozači pozivaju na maksimalno opreznu vožnju.

Zbog visokih dnevnih temperatura, preporučuje se da se na duža putovanja kreće u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima, a ukoliko se putuje tijekom dana, savjetuju se češće pauze.

Na autoputu A-1 zbog radova na mostu na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova, dok se zbog rekonstrukcije silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, prometuje usporeno, jednom trakom.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) tijekom dana u funkciji su obje trake. U vremenu od 20 sati do 05 sati prometuje se naizmjenično, jednom trakom.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22.00 do 06.00 sati prekida i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila prekinut promet.

Danas i sutra (22 i 23.07.) od 07.00 do 18.00 sati prekida se promet na regionalnom putu Jezero-Šipovo. Za vrijeme prekida prometa je preusmjeren na alternativni pravac Šipovo-Baraći-Mrkonjić Grad.

Na graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17