ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SERVISNE INFORMACIJE

bihamkbh

U jutarnjim satima na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle posebno uz rijeke Unu i Bosnu, kao i šire područje Prijedora.

U tijeku je sanacija tunela Ivan, na magistralnom putu Tarčin-Konjic, zbog čega se u vremenu od 08 do 20 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na magistralnom putu Konjic-Jablanica kroz tunel Crnaja tijekom dana u funkciji su obje trake, a od 20 do 05 sati vozila prometuju naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na putu Tuzla-Kalesija, zbog radova u tunelu Čaklovići, promet se prekida od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila prekinut promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putevima: Srebrenik-Orašje (naselje Ćehaje), Doboj-Rudanka i Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica). 

Na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine trenutno se ne čeka duže od 30 minuta, priopćava BIHAMK.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17