ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
NA RAČUNU ZA STRUJU

rtvhbmarka.png

Ono što je na posljednjem zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora (HNS) najavio njegov predsjednik Dragan Čović počelo se ostvarivati. RTV Herceg-Bosne potpisala je ugovor s Elektroprivredom HZHB po kojem će građani koji žele moći plaćati pretplatu ovoj TV kući, piše Klix.ba.

Ovo je u dnevniku ove televizije najavila Slavica Karačić, direktorica RTV Herceg-Bosne, kazavši kako je prije par dana potpisan ugovor s Elektropivredom HZHB čiji će korisnici moći izdvojiti 1 KM za ovu TV kuću.

"To je jedna lijepa priča koju smo zamislili kako bi dali priliku svim našim gledateljima za aktivno sudjelovanje u radu RTV Herceg-Bosne. Potpisali smo sporazum s ovim javnim poduzećem iz jedinstvenog razloga, a to je da bi oni mogli uz svoj račun staviti 1 KM kao izdvojenu stavku na svom računu koja naravno ne ulazi u prihod Elektroprivrede i koja nije ni oporeziva i koja je dobrovoljni prilog koji će moći ukoliko žele svi njihovi korisnici platiti na izdvojeni račun", kazala je te naglasila kako ne postoje sankcije za nekoga tko ne želi platiti 1 KM.

Plaćanje pretplate za RTV Herceg-Bosne prvi je najavio Dragan Čović na zasjedanju HNS-a 4. lipnja ove godine.

"Nitko nam ništa nije poklonio kao Hrvatima. Nikad nam nitko neće ništa pokloniti. Podjele su luksuz. Trebamo zbiti redove da zajedništvo bude primarna zadaća svih nas. Osobito u godini kad moramo izmijeniti Izborni zakon i Ustav", naveo je on tom prilikom.

Notra.ba

 
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17