ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SERVISNE INFORMACIJE

bihamkbh

S obzirom da meteorolozi za naredne dane najavljuju visoke temperature zraka, vozačima se savjetuje da na vrijeme prekontroliraju svoje vozilo i pripreme ga za izrazito toplo vrijeme.

Ukoliko putujete na duže destinacije pravite češće pauze, navode iz BIHAMK-a. 

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Danas će se izvoditi radovi u tunelu Ivan, na dionici Tarčin-Konjic, a za vrijeme izvođenja radova prometovat će se usporeno.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) tijekom dana prometuje se naizmjenično-jednom trakom, a u noćnim satima na snazi je potpuni prekid prometa (od 23 sata do 04:30 sati).

Na putu Tuzla-Kalesija, zbog radova u tunelu Čaklovići, promet se prekida od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju  kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila prekinut promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Doboj-Rudanka, Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk)  i Banovići-Živinice. 

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17