ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Udruga Korak u suradnji s prijateljima

vanesa_ana.jpg

 

Udruga "Korak" je neumorna. Volonteri i volonterke ove udruge u svakoj akciji koju organiziraju daju maksimum i trude se svojim sumještanima pomoći i uljepšati svakodnevnicu. 

Još jedna u nizu akcija koje su pokrenuli je akcija "Kolačić za Adelinu", za pomoć malenoj Adelini Pandžić iz Bilalovca. 

Akcija je organizirana u suradnji sa CK Kiseljak te te Asocijacijom srednjoškolaca u BiH, lokalni tim Kiseljak. 

Tijekom dva dana kutije za donacije bile su postavljene na dvije lokacije, u terminu od 10 do 14 sati. Prikupljen je fantastičan iznos od 1450 KM, no to je tek pola od onoga što se želi skupiti. Podsjećamo, za boravak malene djevojčice i njene obitelji u Splitu tijekom liječenja treba izdvojiti 2800 KM.

Stoga se akcija nastavlja. U suradnji sa CK Busovača ova akcija će biti provedena i u ovom gradu na blagdan svetog Ante, zaštitnika župe 13.lipnja. Štand će biti postavljen od 10 sati, a u zamjenu za dobrovoljni prilog oni koji žele pomoći dobit će kolačić, kao simboličan vid zahvale. 

Vjerujemo kako će akcija i u Busovači naići na dobar odaziv, te kako će se prikupiti iznos potreban za boravak obitelji Pandžić u Splitu. 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17