zavrsen-djecji-kamp

  • zavrsen-djecji-kamp-1
  • zavrsen-djecji-kamp-2
  • zavrsen-djecji-kamp-3

Većina naših građana primijetila je da se posljednjih nekoliko dana u krugu dvorišta Crkve sv. Iije u Kiseljaku događa nešto posebno. Naime, ovih se dana, u razdoblju, od 29. lipnja do 5. srpnja, održavalo peto po redu „Dječje ljeto“ – kamp namijenjen djeci od prvog do osmog razreda osnovne škole, čiji je glavni organizator Frama Kiseljak. Animatori su zajedno s volonterima na programu kampa naporno radili već nekoliko proteklih mjeseci.

Glazba i smijeh uveseljavali su ne samo djecu, čiji je ovogodišnji broj bio je i više nego zadovoljavajući, nego i sve prolaznike i žitelje okolnih naselja. Prva tri dana, kamp je bio namijenjen za mališane od prvog do četvrtog razreda, a sljedeća tri, za one od petog do osmog, dok je sedmi dan-nedjelja, bio predviđen za zajedničko druženje. Dolaskom više od dvije stotine mališana pokazalo se da će ovo biti nekoliko veselih, iscrpljujućih, ali prvenstveno zanimljivih i poučnih dana.
Na samom početku,animatori su upoznali djecu s određenim pravilima kampa te samim organizatorima-animatorima i volonterima.

Podijeljeni u šest matičnih grupa, na čelu sa po dva-tri animatora i volontera, svi su imali priliku upoznati se s drugima, sklopiti nova prijateljstva, razgovarati, smijati se, ali ništa manje im nije bila uskraćena prilika da pokažu kreativnost i znanje. Prijepodne svakog dana bilo je predviđeno za svetu misu, crtanje i bojanje zastava, učenje raznih plesova i pokreta, te kreativni dio. A da se sve to ne bi svelo samo na plesanje i kreativnost,imali su naravno i radionice, koje su obrađivale temu bontona, u njegovim različitim oblicima.

Sve navedeno, ne bi bilo zanimljivo, bez onog djeci najvažnijeg i neizostavnog dijela – igara. Svaki dan je imao nove, a zadnji, vodeni dan, obilježile su vodene igre, iz kojih se baš nitko nije izvukao suh.

U nedjelju, na samom kraju, sudionici su svojim roditeljima pokazali sve ono što su uradili i naučili, a to je na najbolji način pokazala prezentacija kampa.

Iz Frame Kiseljak zavaljuju svima onima koji su pomogli pri organizaciji ovogodišnjeg kampa.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17