ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SERVISNE INFORMACIJE

bihamkbh

U tijeku su radovi na mostu (M06) na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, zbog čega se prometuje usporeno, preticajnom trakom, dok je vozna traka zatvorena za promet. Mole se vozači da na ovoj dionici voze opreznije.

Na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde) zbog radova u tunelu Čaklovići promet se prekida od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

U tijeku su i radovi u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, gdje se tijekom dana prometuje naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23-04:30 sati) promet kroz tunel prekida.

Od ostalih puteva s aktualnim radovima izdvajaju se putevi: Ustikolina-Goražde (mostovi Ustikolina i Mravinjac), Doboj-Rudanka, Tarčin-Konjic (Donja Raštelica), Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići-Ribnica (na izlazu iz Banovića), kao i raskrsnicu magistralnih puteva u Bosanskom Petrovcu.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila prekinut promet.

Prometuje se po suhom kolovozu, uz dobru vidljivost, ali i dalje se upozorava na učestale odrone na brojnim dionicama.

Na graničnim prijelazima trenutno nema dužih zadržavanja.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17