„Zajedno možemo više za još bolji Kiseljak“, kazao je na kraju svoga Izvješća o radu predsjednik Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Kiseljak, Josip Kvasina.
Jučer je naime u Hrvatskom domu u Kiseljaku uspješno održana Izborna skupština ovog Općinskog odbora koja je,kako i priliči, počela polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima Kiseljaka, zatim intoniranjem himne Hrvatskog naroda te minutom šutnje za sve poginule hrvatske branitelje, umrle članove HDZ-a BiH te prerano preminulog Ivicu Udovičića,potpredsjednika OO HDZ BIH Kiseljak te dugogodišnjeg istaknutog dužnosnika.

Izvješće je jednoglasno usvojeno a pozitivnim ga je ocijenila i članica Predsjedništva stranke i predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB kazavši kako je ponosna što je godinama imala priliku biti i potpredsjednica OO te članica ovog uspješnog tima.
Kvasina se osvrnuo na izborne rezultate o kojima najbolje govori činjenica da HDZ BIH od prvih višestranačkih izbora u BiH vlast u Kiseljaku nikada nije izgubio. Spomenuo je i brojne infrastrukturne projekte zahvaljujući kojima je Kiseljak svaki dan ljepši,uređeniji i pogodniji za život, a za koje zasluge pripadaju uglavnom načelniku Mladenu Mišuriću Ramljaku, kao i aktivnosti koje su u ove četiri godine provodili članovi Mladeži i Zajednice žena.

Kao gost, Skupštini se obratio i načelnik susjedne općine Kreševo Radoje Vidović, kazavši kako je ovaj Općinski odbor uzor mnogima u Županiji ali i šire, te da je za Hrvate njegove Općine, metaforički rečeno, od brojnih cesta najvažnija upravo cesta prema Kiseljaku.
Pozitivna atmosfera koja se osjetila tijekom cijele Izborne skupštine, kulminirala je zajedničkim pjevanjem svih izaslanika, završne pjesme svih ovogodišnjih unutarstranačkih izbora, „Bože čuvaj Hrvatsku“.
Novoizabrani Općinski odbor čine: Dejan Štekić, Renato Knežević, Ana Tolo, Miroslav Buzuk, Ljubo Pravdić, Pero Pecirep, Vlatka Komšić, Anton Kvesić, Goran Lulić, Marinko Grgić, , Josip Kvasina, Mladen Mišurić Ramljak, Danijel Mrnjavac, Mirjana Medić i Željko Vući, dok će im se po dužnosti, pridružiti i Lidija Bradara, Marlena Bojo i Zvonko Udovičić.

 

 

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17