× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • FOTO

sara utrka ksi 21

Utrka "Sara5k", jedan od najljepših događaja organiziranih u Kiseljaku.

Projekt pokrenut prošle godine, jučer je dobio svoje drugo, još bolje izdanje a ekipa okupljena oko udruge Sportkis dokazala je da ima ozbiljne planove te da ovaj događaj ima svijetlu, ne sumnjamo dugoročnu budućnost.

Riječ je o 5k utrci kroz samo središte grada na kojoj je ove godine sudjelovalo 360 sudionika iako je interesa bilo i više. Taj limit, najavljuju organizatori, već naredne će godine ukoliko sve bude u redu, biti definitivno pomjeren.

Startna/ciljna ravnina i ove je godine bila na Trgu kneza Radoje gdje je druženje trajalo prije, tijekom i nakon same utre. Goste ali i brojne Kiseljačane koji su došli podržati ovaj lijepi događaj zabavljao je DJ Guja a publike je bilo op cijelom gradu odnosno uz ulice kojima su trkači prolazili.

Njih je pak i ove godine došlo iz cijele BiH ali i šire, od onih koji su se prijavili da podrže do profesionalaca poput nekoliko bh. reprezentativaca u trčanju.

IMG_0685.jpg

 

Ukupan nagradni fond iznosio je 1600 KM, od toga po 300 KM poklon bon sponzora "Guma M" za najbržeg Kiseljačanina i Kiseljačanku. Prvoplasirani u muškoj i ženskoj kategoriji osvojili su po 250 KM, drugoplasirani 150, trećeplasirani po 100 KM.

Što se samih pobjednika tiče, s obzirom kako su svi sudionici uspješno prošli kroz cilj, za svoj trud ali prije svega sudjelovanje dobili su medalje dok su oni najuspješniji nagrađeni i posebnim plaketama.

Najbrža Kiseljačanka i ove je godine bila Marijeta Perić dok je najbrži Kiseljačanin Filip Antić.

Prva u ženskoj kategoriji bila je Alma Hrgić dok su drugo odnosno treće mjesto osvojile Adela Čomor i Amela Trožić

Uroš Gutić slavio je u muškoj kategoriji, drugo mejsto pripalo je Emiru Hastoru a treće Aliji Imamoviću.

Podijeljeno je i 10  startnina za memorijalnu utrku u Sarajevu i to za Marijetu Perić, Enu Ramljak Mišurić, Maju Kraljević, Tanju Medić i Vanju Matić zatim Filipa Antića, Antonia Pravdića,  Admina Vrbića, Lea Laštru  i  Maria Miletića.

IMG_0708.jpg

Utrku je otvorio načelnik Mladen Mišurić-Ramljak koji je i ove godine bio i sudionikom iste a događaj su podržali:

Sarajevski Kiseljak, Općina Kiseljak, Adriatic osiguranje, Ožujsko pivo,Vlada Kantona, Transportbeton doo, Marbo Stone doo, Ceste Company doo, LS Home doo, Inoma doo
Agencija 3N kuća, Mix Company doo, Coffe Break, Mesnica Šurjak, STR Nina , Grakop , Caffe Noxx, Tržni centar Pacific, Restoran Duga, Remedia Apoteka, Pekara Matić, Moto Klub Kreševo, Morea d.o.o.
G, Fast Food Energy, Pivnica Kreševska, Max - Nif Commerce, Igor Škoro - Šnala, Čiča Commerce, Guma M, Art Info, Number 1, SEB Grupacija, Nestle BIH, Domotex doo, Foto Pavlović, C&D Kiseljak, ,Doper Tech, Exon, Bar Floor, Kontinetal.

Na koncu, vrhunska organizacija, odlična atmosfera, promocija sporta, Kiseljaka, lijepo druženje…..događaj je ovo koji će Kiseljak pamtiti i kojim se može ponositi.

 

IM/artinfo.ba

Foto: Renata Lucic/Lea Stanić

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.