djecje-ljeto-2015-kiseljak

Već petu godinu za redom, animatori Frame Kiseljak zajedno s mnoštvom volontera i na čelu s duhovnim asistentom fra Zoranom Vukovićem, organiziraju kamp pod nazivom "Dječje ljeto". Ovogodišnji kamp započeo je jučer, 29. lipnja 2015.

Na prvom dijelu kampa, u kome su uključena djeca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, sudjeluje rekordan broj mališana – njih 121. Tema ovog kampa jest bonton, i to u različitim područjima. Kroz tri dana obrađivat će se radionice na temu bontona općenito, bonton ponašanja, bontona govora i bontona nekada i danas.

Kamp je kako i priliči započeo misnim slavljem. Nakon mise, djeca su podijeljena u šest grupa na čelu sa svojim animatorima i volonterima, a to će biti i njihove matične grupe u kojima će ostati kroz ova tri dana. Njihov prvi zajednički rad nakon međusobnog upoznavanja ogledao se u pravljenju zastava kao simbola njihove grupe.

Naučili su i službeni ples "Che Bello" dok je u poslijepodnevnim satima uslijedio zabavni dio gdje su djeca uživala u raznim igrama koje su za njih pripremili animatori i volonteri.

U ovom hvalevrijednom projektu djeca imaju priliku na koristan ali zabavan način provesti nekoliko dana ljetnih odmora, uz mnoštvo zabave, smijeha, igre ali i molitve i učenja.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17