ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Odluka Vijeća

novi tr ulica tabla

Općinsko vijeće Novi Travnik na jučerašnjoj je sjednici usvojilo Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o načinu dodjele u zakup zemljišta u državnom vlasništvu i visini zakupnine. Riječ je o Odluci kojom će ugostitelji ove općine biti oslobođeni plaćanja naknade za korištenje ljetnih terasa u  tekućoj godini. Ovu mjeru je predložio i na istoj inzistirao načelnik Stjepan Dujo ponukan naravno još uvijek aktualnom borbom protiv pandemije:

"Kao općina sa ograničenim sredstvima i malim proračunom iznašli smo mogućnost iskazati solidarnost prema ugostiteljima, odnosno pronašli način da pomognemo našim ljudima koji se bave ovom djelatnošću s obzirom da izvjesno vrijeme nemaju mogućnost normalnog rada i funkcioniranja.Predviđeno je i 30 000 KM pomoći osobama pogođenim pandemijom a pomoć će biti namijenjena fizičkim kao pravnim licima" kazao je Dujo.

Prema njegovim riječima, ovo je jedan od načina, ne značajan, ali ni zanemariv, da se ugostiteljima odnosno ugostiteljskoj djelatnosti kao jednoj od pogođenijih pandemijom korona virusa, pomogne i sa lokalne razine.
Odluci se tako dodaje novi članak koji bi glasio glasi: "Pravne i fizičke osobe koje se bave ugostiteljskom djelatnošću i koji ispred svojih ugostiteljskih objekata koriste ljetne terase, oslobađaju se plačanja zakupnine u 2021. godini".

 

notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17