ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Kiseljak

pl invision radionica prva

 

Radionica: Kako doći do „pare nisu problem“

Svaka ideja je super, no osjećaj uzbuđenja ubrzo poklopi misao „ali trebaju mi pare za to“? Često novac i troškovi budu najveće opterećenje za biznis sve dok posao ne krene. Ali upravo je to problem, mnogima biznis nažalost propadne prije nego što sve krene. Onda nam je kriva država, i poticaji, i troškovi, i porezi… Ali šta ako se u startu biznisa može nešto napraviti da pare ne budu problem? Upravo će na ovo pitanje odnosno problem pokušati odgovoriti iz udruge mladih Kiss i Kluba poslovnih žena u Kiseljaku.

Naime, spomenuta udruga već godinama radi na neformalnom obrazovanju mladih i žena a ove godine nastavljaju već uspješnu suradnju sa Klubom za podršku ženskom poduzetništvu koji pokušava potaknuti i pomoći damama Kiseljaka da se što više opredijele za pokretanje vlastitog biznisa ali i onim već aktivnim pruže potrebnu pomoć.

Ovoga puta riječ je o praktičnoj radionici naziva „Kako doći do „pare nisu problem“ koja će biti održana 19.svibnja u hotelu Bank.

 Radionica je namijenjena članicama Kluba poslovnih žena ali i drugim damama koje su u procesu pokretanja svoga biznisa ili su već u biznis vodama, ali iz nekog razloga nešto im ne ide onako kako bi htjele.

Predavači na radionici su poduzetnici Ajla i Amir Mulalić, vlasnici konsultantske agencije Invision Consulting. Kroz svoju 10-godišnju poduzetničku avanturu, pokrenuli su šest biznisa u različitim sektorima, od IT sektora, turizma do HR i biznis konsaltinga. Njihove edukacije su poznate po praktičnim vježbama i AHA momentima, bez gubljenja vremena i iscrpnih prezentacija sa 99 slajdova. Njihova specijalnost je da pomognu ljudima da zarade više radeći ono što vole. Pokretači su Invision Business Doručka, mjesečnog biznis okupljanja, koji se trenutno održava u Bihaću i Sarajevu. Vjeruju da biznis raste samo ako rastu i ljudi u biznisu.

Radionica je planirana za popodnevne sate, broj sudionica je ograničen a sudjelovanje besplatno. Prijaviti se možete putem telefona 063 284 832 i 063 412 360.

 

Na radionici ćeš otkriti i dobiti praktična rješenja:

              Šta trebaš osnovno znati kad pokrećeš biznis

              Kako odrediti cijene svojih usluga/proizvoda

              Šta kad radiš stvarno puno, ali se to na financijama nikako ne vidi

              Da li ti stvarno za uspješan biznis trebaju hiljade lajkova

              Kako znati tko su tvoji klijenti

 

 

pl-invision-dorucak-kis-20.jpg

 

INVISION BUSINESS DORUČAK KISELJAK: Zašto je vrijeme Korone dobro za biznis

Dan kasnije, Kiseljak će ugostiti svoj prvi Invision Business Doručak namijenjen već aktivnim poslovnim ljudima.

Je li ti se ikad dogodilo da ne znaš hoćeš li imati za plaće? Da investiraš u nešto što ne znaš hoće li ići? Da netko prekine saradnju ili ne plati račun? Da se otkaže važan događaj? Da poskupi materijal/oprema? Da se smanji promet nekog proizvoda i moraš smisliti neku drugu strategiju? Da dugo ne možeš naći nekog pouzdanog ili kvalitetnog u firmi? Sve su ove situacije postale intenzivne i česte u biznisu za vrijeme korone ali nisu ništa novo u svijetu biznisa i za poduzetnike. Svako tko je u biznisu neke od ovih situacija (ako ne i sve) sigurno kad-tad prođe. Zato se poduzetnici mogu puno lakše prilagoditi i naći rješenja u kriznim vremenima, poput ovih danas.

Na radionici ćeš otkriti i dobiti praktična rješenja:

 

Kako razvijati biznis u vrijeme korone?

Kako do novih klijenata?

Kako prepoznati prilike i potrebe?

Kako održati stanje ideja i kreativnosti?

 

Sa temom „Zašto je vrijeme korone dobro za biznis“ u Kiseljaku će biti održano posebno izdanje Invision Business Doručka, 20.svibnja u jutarnjim satima također u hotelu Bank.

Broj mjesta je ograničen, sudjelovanje se na ovom drugom eventu plaća a prednost imaju članovi udruženja poduzetnika.

Više informacija putem brojeva 063 284 832 i 063 412 360.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17