ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP KSB

autoc lep art

Foto: Ilustracija

 

Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Središnja Bosna kontinuirano provodi planske aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje stanja sigurnosti prometa na svom području.

Analizirajući stanje prometa (frekvencija prometa, broj nesreća, njihove posljedice i dr.) na dionici Autoceste A1 koja prolazi kroz područje KSB (Sarajevo Zapad – Lepenica – Tarčin), uočava se potreba za uvođenjem radarske kontrole brzine kretanja vozila. Naime, važno je napomenuti da je na ovoj dionici, između ostalog u samo dvije prometne nesreće poginulo čak 6 osoba, dok je na vozilima i infrastrukturi Autocesta pričinjena znatna materijalna šteta,stoji u priopćenju MUP-a.


U cilju prevencije ovakvih negativnih pojava, kao jedna od prvih mjera na ovoj dionici jeste provođenje radarske kontrole uz pomoć suvremenih mobilnih radraskih sustava, koji će se planski koristiti od 01.svibnja 2021.godine. Također, u narednom razdoblju u suradnji sa JP Autoceste Federacije BiH radit će se i na uspostavi stacioniranog radara. Ovim putem želimo upoznati širu javnost o ovim mjerama, te zamoliti sve sudionike u prometu da se pridržavaju propisanih ograničenja brzine, te svoju vožnju prilagode uvjetima i stanju na Autocesti A1, navode dalje iz MUP-a KSB.

 

Protiv svih sudionika u prometu koji počine bilo koji prekršaj poduzimat će se zakonom predviđene mjere i radnje.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17