× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Općinsko vijeće podržalo

boris mrnjavac vijece maska

Foto: Arhiv

 

Na večeras održanoj sjednici Općinskog vijeća, vijećnici su prihvatili inicijativu Borisa Mrnjavca(HDZ BIH) da i ove godine svi prijavljeni studenti budu podržani stipendijom Općine Kiseljak. Kako je Mrnjavac objasnio, natječaj Općine Kiseljak za dodjelu stipendija je zaključan te broji preko 200 prijava. Njegov zaključak da se poveća iznos namijenjen stipendijama je usvojen te će svi prijavljeni studenti, koji naravno ispunjavaju uvjete, i dobiti stipendije. Jedini uvjet je, osim drugih formalno pravnih, da student ne prima stipendiju iz nekog drugog izvora.

Usvojeni Zaključak koji sutra stupa na snagu, glasi:
Zadužuje se Načelnik općine Kiseljak da osigura dodatna sredstva u Proračunu Općine za 2021. godinu
S ozbirom kako je Proračunom planiran iznos od 25 000 km koji nije dostatan potrebno je osigurati dodatna sredstva na poziciji Tekući transferi pojedincima-isplata stipendija, a po javnom natječaju za dodjelu stipendija studentima za tekuću akademsku 2020./2021. godinu. Navedena, dodatna sredstva bi uvrstili u Odluku o izmjenama Proračuna za 2021. godinu i Odluku o raspodjeli sredstava tekućih transfera za tekuću godinu.

Podsjećamo, isti princip vrijedio je i prethodne godine kada su svi prijavljeni studenti koji su ispunjavali uvjete, dobili stipendiju.

artinfo.ba

 

 

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.