× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • OPTUŽEN NAKON 14 GODINA

873x400_2_71.jpg

Džafić je službeniku banke dao lažne podatke značajne za dobivanje kredita.

Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije podignulo je optužnicu protiv Džemaila Džafića iz Visokog jer je prevario banku za kredit u iznosu od 20.000 KM.

Inače, ovo kazneno djelo počinjeno je 2007. godine, a nakon 14 godina podignuta je optužnica koju je Općinski sud u Kaknju početkom veljače ove godine potvrdio.

Prema navodima optužnice Džafić je 3. travnja 2007. godine u Kaknju otišao u poslovnicu „IK Banke“ gdje je namjeravao podići krediti, a novac dati M. E.

Džafić je službeniku banke dao lažne podatke značajne za dobivanje kredita.

Priložio je neistinite podatke o visini plaće, a uz koji zahtjev su priložena potvrda „Centrotrans Eurolines“ od 03. travnja 2007. godine s neistinitim podacima o prosječno ostvarenim osobnim primanjima u posljednja tri mjeseca, javlja Avaz.

U rubrikama koje se odnose na žirante, naveo je lažne podatke o A.T., O.J. i Č.S. Također je i za žirante naveo lažne podatke o njihovim primanjima. Na osnovi tih lažnih podataka kreditno vijeće mu je odobrilo sredstva po ugovoru o dugoročnom nenamjenskom potrošačkom kreditu, te mu je isplaćeno 20.000 KM.

On je taj novac predao M.E.

Dnevnik.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.