× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • PETRINJA

v.bevanda-res_10.jpg

Nakon što je jučer na sjednici Povjerenstva za proračun i financije Zastupničkog doma PS BiH usvojena zastupnička  inicijativa Predraga Kojovića, Aide Baručije, Mirjane Marinković-Lepić i Damira Arnauta „kojom se od Vijeća ministara BiH traži da izdvoji sredstva za pomoć žrtvama potresa u Republici Hrvatskoj u minimalnom iznosu od 300.000 KM“, Ministarstvo financija i riznice BiH obavještava javnost da je za ovu namjenu iz proračunske pričuve već uplaćeno 500.000 KM.

Naime, Vijeće ministara BiH je na inicijativu Ministarstva financija i riznice BiH na 42. sjednici, održanoj 12. 1. 2021. godine, usvojilo odluku kojom se za saniranje posljedica potresa iz tekuće pričuve izdvaja 100.000 KM općini Kostajnica koja je na granici s Hrvatskom i pretrpjela je značajnu štetu.

Na istoj sjednici usvojena je i odluka o izdvajanju 500.000 KM iz tekuće pričuve radi pružanja međunarodne pomoći Vladi Republike Hrvatske u saniranju posljedica zemljotresa, koji se dogodio krajem prosinca 2020. godine.

Ministarstvo financija i riznice BiH odmah je realiziralo ove odluke Vijeća ministara BiH i sredstva doznačila korisnicima.

Mft.gov.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.