× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Preispitati koncesiju

vijecnici novo hdz sda

Nakon danas održane tematske sjednice Općinskog vijeća Kiseljak na temu situacije glede smanjenja radnika u poduzeću Sarajevski kiseljak, doneseni su i određeni zaključci.

Isti su usvojeni jednoglasno uz odsustvo (prilikom glasanja za zaključke) vijećnika Marinka Ilijaševića a sjednici su nazočili predstavnici poduzeća Sarajevski kiseljak.

Čnaka 1.

Općinsko vijeće Kiseljak traži od poduzeća Sarajevski kiseljak d.o.o. Kiseljak i Jamnica plus d.o.o. Zagreb da preispitaju svoje odluke  smanjenju broja uposlenika u Kiseljaku a imajući u vidu značajnu financijsku dobit koju poduzeće ostvaruje koristeći prirodni resurs općine Kiseljak.

Općinsko vijeće Kiseljak zadužuje Načelnika općine Kiseljak i Općinske službe da preispitaju sve pravne akte (odobrenja, rješenja i sl.) koje je Općina Kiseljak donosila a koji se odnose na poduzeća Sarajevski kiseljak d.o.o Kiseljak.

Općinsko vijeće Kiseljak zadužuje Načelnika općine Kiseljak i Općinske službe da u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB preispitaju odluke i Ugovor o dodjeli koncesije poduzeću Sarajevski kiseljak.

Općinsko vijeće Kiseljak poziva poduzeće Sarajevski kiseljak na uspostavu bolje komunikacije u cilju sprječavanja širenja pogrešnih informacija koje se tiču međusobnih odnosa poduzeća Sarajevski kiseljak i Općine Kiseljak.

Članak 2.

Općinsko vijeće Kiseljak zadužuje Načelnika općine Kiseljak i Općinske službe da redovito informiraju Općinsko vijeće Kiseljak o poduzetim koracima.

Članak 3.

Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljen u Službenom glasniku Općine Kiseljak.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.