ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

dz cerada bozic kis

Kraj godine je obično prilika za sumiranje dojmova, zbrajanje uspjeha i donošenje nekih novih, boljih planova. Ipak, ono što nikako ne smijemo zaboraviti na koncu svakog razdoblja, je zahvalnost.

Godinu koja je na izmaku, kao i svi, pamtit ćemo po pandemiji koja je obilježila rad naše ustanove odnosno cijelog kolektiva, te nažalost zapostavila ili u drugi plan stavila brojne druge vrijedne projekte i aktivnosti koji smo proveli ili pak imali u planu.

Ipak, zahvalni i svjesni svih borbi koje su iza ali još više onih koje se nastavljaju i tek nam prethode, ovim putem odlučili smo zahvaliti svima onima koji su nas pratili, olakšali nam rad, a čija nesebična pomoć nam pojačava nadu da ćemo iz borbe, kao ustanova ali još više kao društvo, ipak izaći kao pobjednici. Osim konkretnim pravnim licima odnosno firmama, ovim putem zahvaljujemo svim našim korisnicima na strpljenju i razumijevanju situacije u kojoj se cijeli zdravstveni sustav, pa tako i naš Dom zdravlja našao. Stanje je daleko od idealnog no želimo da znate da činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo vam u datim okolnostima pružili što bolju usluga.

Posebna zahvala ide Općini Kiseljak na čelu sa načelnikom Mladenom Mišurićem-Ramljakom koji je, kao i općinske službe uvijek na raspolaganju a čija kontinuirana potpora, poput one u izgradnji nove zgrade Doma zdravlja, nam daje vjetar u leđa da radimo još više na dobrobit cijele naše općine.

Kada spominjemo općinske službe, jedna od njih se, barem kada je u pitanju naša ustanova, posebno ističe. Riječ je naravno o našem Vatrogasnom društvu i svim njegovim članovima koji su nam uvijek, ali posebno  ove godine, bili od iznimne pomoći.

Zahvala za donacije i pomoć ide i firmama Sarajevski kiseljak, Grakop, Ceste company, COIN security te Dental Aesthetics Centar.

Vjerujemo kako će uskoro doći vrijeme i da pričamo o nekim konkretnim projektima, ulaganjima kako u materijalna dobra tako i ljudske resurse, koji nisu prekinuti ni u ovom teškom vremenu. Do tada, još jednom apeliramo, pridržavajte se epidemioloških mjera, mislite na sebe i svoje bližnje i pružite podršku medicinskom osoblju naše ali i svih drugih ustanova.

Ostajte nam zdravo,

S poštovanjem

Dr.Nino Baban, ravnatelj DZ Kiseljak

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17